29 / 03 / 2024

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan Serdar Bilgili, "Servetimi gayrimenkulde yaptım" dedi.



 

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi dün Uniq İstanbul'da gerçekleşti. "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen zirvede gayrimenkul alanında en çok merak edilen konular, sektörün ulusal ve uluslararası temsilcilerinin yanı sıra, iş dünyasının önemli isimleri tarafından masaya yatırıldı.

‘Gayrimenkul Sektörü ile DNA’nız Uyuştu mu?’ başlıklı oturuma katılan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve The Land of Legends Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin de aralarında bulunduğu isimler sektörün avantajları ve dezavantajlarını  değerlendirdi.

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

Oturumda konuşan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bilgili, tekstil sektöründeki birikimlerini gayrimenkulde değerlendirdiğini söyledi.

Bilgili, "Kendi işimden hayatımı devam ettirecek parayı kazandım ama servetimi gayrimenkulde yaptım” dedi. Sektöründe dibe yakın olduğunu ve yukarı çıkışın gerçekleşeceğini söyleyen Bilgili, “Gayrimenkulde bazı dönemler vardır. Siz bir konutu şu an alıp 5 sene sonra satmak istiyorsanız, bundan daha iyi bir zaman bulamazsınız” diye konuştu.

Sektöre hep inandıklarını ve hep inanacaklarını söyleyen Serdar Bilgili, yurtdışından gelen yabancı taleplerinin de artacağını sözlerine ekledi.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön