29 / 03 / 2024

serdar kolo finansevim

serdar kolo finansevim

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada "Ev almak isteyenlerin aylık ödeme miktarını ve peşinatlarını kendilerinin belirleyeceği, sistemle ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz." dedi.

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Finansevim, BDDK intibak planı başvurusunu yaptı!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada, "BDDK’nın şart koştuğu 100 milyon TL sermaye tutarının üzerindeki finansal gücümüz ve müşterilerimize sunduğumuz güven, bizi geleceğe taşıyor." dedi.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasıyla mağduriyetlerin önüne geçilecek!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması ile ilgili açıklama yaptı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Memur ve işçiler faizsiz ev alma sistemini sevdi!

Yapı Tasarruf Sandıkları (YTS) Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Kolo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, faizsiz ev ve araç alma sisteminin orta kesim tarafından rağbet gördüğünü söyledi.

Faizsiz sistemde otomobil alımı konut için basamak oldu!

Finansevim ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği'nin Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, otomobile olan ilginin artmasının en büyük sebeplerinden birinin otomobili konut almak için bir basamak olarak kullanmasından kaynaklandığını belirtti.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi bugün ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

serdar kolo finansevim Haberi

serdar kolo finansevim

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada "Ev almak isteyenlerin aylık ödeme miktarını ve peşinatlarını kendilerinin belirleyeceği, isterlerse hiç peşinat dahi vermeyecekleri bir sistemle ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Finansevim'in yaptığı açıklamada görüşleri yer alan Kolo, son zamanlarda hareketlenme gösteren inşaat sektörünün virüsten dolayı duraklamaya geçtiğini belirtti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, inşaat firmalarının, tüketici kanunu uyarınca konutların 36 ayda teslim edilmesi zorunlu olduğu için ödeme aralıklarını sınırlı, taksit ve ara ödemelerini ise oldukça yüksek tuttuğunu dile getiren Kolo şöyle konuştu:

"Özellikle dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı, uyguladığımız bu sistemle hem üretici inşaat firmalarımızın satışlarını desteklemiş oluyor, hem de ev sahibi olamayan kitleyi ev sahibi yapmış oluyoruz. Türkiye'de içinde bulunduğumuz durumdan dolayı...