24 / 04 / 2024

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat nerede

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat nerede

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beaat Şero ve Yakup Şeker ortaklığında kuruldu. 

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ayata tarafından kuruldu.

Sigma Mgy Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Mgy Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Yıldırım tarafından kuruldu.

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldız Göksu Kılıç tarafından kuruldu.

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Petko İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Petko İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Petko İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Abe İnşaat Mühendislik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Abe İnşaat Mühendislik Turizm Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydemir tarafından kuruldu.

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Güler Görgün tarafından kuruldu.

Evr İnşaat Mühendislik Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Evr İnşaat Mühendislik Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Halil Karayel tarafından açıldı.

Moray Mühendislik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moray Mühendislik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Moray tarafından kuruldu.

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat nerede Haberi

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat nerede

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beaat Şero ve Yakup Şeker ortaklığında kuruldu. 


Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kurfallı Mahallesi Mansur Cad. No:22/1/1 Şile