19 / 04 / 2024

Serel Seramik ürünleri

Serel Seramik ürünleri

Serel, seramik ürünlerde antibakteriyel ve kolay temizlenme özelliğini buluşturduğu “Hygiene+” (Hijyen Plus) teknolojisiyle Türkiye’de bir ilke imza attı.

Serel Seramik ürünlerinde A'desıng Award'dan 5 tasarım ödülü!

SEREL, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’Design Award’da,Yapı Kategorisi’ne 5 ödülle damgasını vurdu. SEREL Tasarım Ekibi, fonksiyonel ve yenilikçi yaklaşımlarla sunduğu tasarım değeri yüksek ürünleriyle uluslararası başarıya imza attı

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Serel seramik ürünlerinde antibakteriyel teknoloji!

Serel, seramik ürünlerde antibakteriyel ve kolay temizlenme özelliğini buluşturduğu “Hygiene+” (Hijyen Plus) teknolojisiyle Türkiye’de bir ilke imza attı.

Bahadır Kayan: Kaleseramik ürünleri ilhamımız insan konsepti taşıyor!

Çanakkale Seramik, İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Serel Seramik ürünleri Haberi

Serel Seramik ürünleri

Serel,  seramik ürünlerde antibakteriyel ve kolay temizlenme özelliğini buluşturduğu “Hygiene+” (Hijyen Plus) teknolojisiyle Türkiye’de bir ilke imza attı. Gümüş iyonlarla anti-bakteriyel özelliği kazandırılan “Hygiene+”  ortak yaşam alanında sayısız kez kullanılan; klozet, lavabo, pisuar, duş teknesi gibi seramik ürünlerde bakterilere karşı yüzde 99 koruma sağladı.  Kolay temizlenebilen yapısıyla Hygiene+ temizliğe ayrılan vakti de kısalttı.

Seramik yüzeylerde oluşan ve gözle görülmeyen gözenekler; kir, leke ve kirecin yüzeylere sabit şekilde tutunmasına sebep olurken, Serel, Hygiene+ teknolojisi camsı ve pürüzsüz bir yüzey oluşturarak bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bu özelliği tüm ürünlere ek ücret talep etmeden standart hale getiren Serel “Hygiene+” teknolojisi ile kir tutmayan yapısı ve kolay temizlenme özellikleri ile de tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. 

“Aslında banyoyu temizlemekle birlikte onun temiz olduğuna ikna olmak da vaktinizi...