28 / 03 / 2024

Serena Williams ev 2017

Serena Williams ev 2017

23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kıran tenisin efsanesi Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara yeni malikane aldı...

Dünyaca ünlü sporcular evlerini satıyor!

Dünyaca ünlü sporcular lüks malikanelerini satışa çıkardı. LeBron James, Shaquille O’Neal, Serena Williams gibi yıldızlar evlerinin yeni alıcılarını bekliyor...

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Serena Williams’ın Beverly Hills'teki 6.6 milyon dolarlık evi!

Tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı kadın sporcusu arasında yer alan ve yaşadığı hamilelik sonucunda bir süre kortlardan uzak kalmak zorunda kalan Serena Williams’ın evi görenleri hayran bırakıyor. 

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara malikane aldı!

23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kıran tenisin efsanesi Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara yeni malikane aldı...

Neden 'Açık Ev' organizasyonuna gitmelisiniz?

Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor. Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Keller Williams’ın Açık Ev etkinliği gerçekleşti!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan etkili bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’de düzenlendi.

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

Robbie Williams 32 milyon dolara Beverly Hills'ten ev aldı!

Dünyaca ünlü Robbie Williams, ailesiyle birlikte yaşamak için Beverly Hills'te 32 milyon dolara bir malikane aldı. Malikane kompleksinin içinde kelimenin tam anlamıyla yok yok.

Robbie Williams Los Angeles'tan 32 milyon dolara ev aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams son konserinden kazandığı parayı Los Angeles'ın ünlü semti Beverly Hills'de aldığı eve yatırdı. Robbie Williams 10 yataklı 22 tuvaletli ev için 32 milyon dolar ödedi.

Keller Williams 'Açık Ev' etkinliği Bodrum'da gerçekleştirildi!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi.

Chris Heller: Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor!

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu. Keller Williams Worldwide' ın CEO'su Heller, " Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor. Pazar çok cazip " dedi...

Keller Williams Açık Ev'i ilk kez Türkiye'ye getirdi!

ABD emlak sektöründe sık başvurulan bir yöntem olan “ Open House ” ( Açık Ev ) etkinliği, gerçek anlamıyla Türkiye’de ilk kez Beyoğlu’nda hayata geçirildi.

Serena Williams ev 2017 Haberi

Serena Williams ev 2017

Tenisin efsanesi Serena Williams, bir süre önce Alexis Ohanian ile evlenmiş ve geçtiğimiz ay bir bebek sahibi olmuştu. Williams genişleyen yeni ailesiyle yeni bir eve taşındı. Williams, Beverly Hills'teki yeni malikanesi için tam 6.7 milyon dolar ödedi.


Bu yıl inşa edilen evde Serena Williams, Reddit'in kurucu ortaklarından olan kocası Aleşis Ohanian ve onunla aynı adı taşıyan minik kızı ile birlikte oturacak.


En çok kazanan kadın sporcular listesinde yer alan Serena Williams, tam 23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kırdı. Williams tenisten 28.9 milyon dolar kazandı. İşte muhteşem evin fotoğrafları...