28 / 03 / 2024

Serhat Akbay mimarlık

Serhat Akbay mimarlık

Mimar Serhat Akbay kimdir? Mimar Serhat Akbay, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Serhat Akbay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Serhat Akbay...

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Varlı tarafından kuruldu.

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Gendokuz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gendokuz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Akbay tarafından kuruldu. 

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzün’de Ahmet Serhat Çelikkanat ve Fatma Çelikkanat tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Novelcon İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novelcon İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Serhat Bilicitürk tarafından kurulu.

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kahvecioğlu ve Serhat Kahvecioğlu ortaklığında kuruldu.

Newart Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newart Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Serhat Sefik tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serdem Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Serdem Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Demir tarafından kuruldu. 

Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Serhat Karatepe, Sadrettin Karatepe ve Seda Karatepe ortaklığından kuruldu.

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgen Yapı Asfalt İnşaat Makine Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serhat Akyürek ve Murat Akyürek ortaklığında kuruldu.

Serhat Akbay mimarlık Haberi

Serhat Akbay mimarlık

Serhat Akbay kimdir?

Serhat Akbay, 1952 yılı, Konya doğumludur. 1978 yılında Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur. Profesyonel yaşamının tümünü İzmir ve çevresinde geçiren Serhat Akbay, son yıllarda Urla Yağcılar Köyü'ndeki arazisinde bağcılık ve şarapçılıkla uğraşmakta ve bağ içerisindeki ofisinde de mimarlık çalışmalarına devam etmektedir.


İlk firma sahibi olma girişimi öğrencilik yıllarına dayanmaktadır. Daha sonrasında profesyonellik yaşamını kendi firmasında sürdürmüştür. Plastic Ltd., Atrium Ltd., Modes Ltd. şirketleri kurucuları arasında bulunmuştur. Modes Ltd. şirketi sırasında ince yapı işlerinin ahşap mobilya imalatını kendi atölyesinde yürütmüştür. 1992 yılından beri Urla’da tek başına çalışmaktadır.


Serhat Akbay'ın projelerinden bazıları..

Bağ Evi - Urla

Mimar'ın Bürosu - Urla

Kalkan Evi

Butik Taş Otel - Karaburun

Taş Ev - Urla

Taş Ev - Urla

Gorden Walker Evi - Foça

Kasalı İşhanı - İzmir


2003 yılından...