28 / 03 / 2024

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa Gördes atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’te hayata geçireceği atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları sürüyor!

Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işlerinin görüşüldüğü 4. aylık toplantısı Merzifon Belediyesi'nde proje ortaklarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Erzurum Büyükşehir Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev çevre yatırımlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yapıldı.

Bursa HOSAB Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) 2011 yılında işletmeye aldığı atık su arıtma tesisi kapasitesini 7 kat arttırıyor. 7 bin metreküp/gün kapasiteli HOSAB İlave Atıksu Arıtma Tesisi Temeli atıldı.

Manisa Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kırkağaç’taki Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki çalışmalarını tamamlıyor.

Denizli Tavas'a atıksu arıtma tesisi yapılacak mı?

Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk bu yatırımımız 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesisimizin yüzde 80’lik kısmı tamamlandı” dedi.

Manisa'ya modern atıksu arıtma tesisi!

Manisa merkezde bulunan eski atıksu arıtma tesisinin yerine, 30 yıllık süreyi garanti altına alacak çevre dostu ve çağın teknolojisine uygun bir tesis inşa ediliyor.

Salihli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı.

Diyarbakır Eğil’e atıksu arıtma tesisi kuruluyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Eğil’e 4 milyon 654 bin liraya Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi kuruyor. 15 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen tesisin, bu yılın sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de bitecek!

AB ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanılan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmaları sürüyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı tesisin 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin bir an önce aktif hale geçmesi için harekete geçti. Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de alt yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekipleri kanalizasyon atıklarının modern bir tesiste arıtılacağı Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi için bir süre önce çalışma başlattı. Hanelerde oluşan atık suyun arıtma tesisine ulaşmasını sağlayacak 7 bin 200 metre, 600’lük atık su hattı döşeme projesine başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, çalışmanın büyük bir kısmını tamamladı. Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin deşarj hattı ve 7400 metrelik açık kurutma kanalı imalatı da Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından bitirildi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Serinhisar, uzun süredir aktif hale gelmesi beklenen Serinhisar Atıksu Arıtma...