28 / 03 / 2024

Serkan Sarımehmetoğlu

Serkan Sarımehmetoğlu

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarımehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyir Mehmetoğlu tarafından kuruldu.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Desıgnc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Desıgnc Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Günaç Sarıahmetoğlu tarafından kuruldu.

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Tüm çalışanlar aralık ayında açıklanacak olan 2023 asgari ücrete kilitlenmişken AK Parti cephesinden ise konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez konuşan isim ise AK P arti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu. İşte detaylar…

AKP'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Asgari ücret ile ilgili de güçlü artışların yaşanacağı bir dönem olacak" şeklinde konuştu.

Emeklilikte flaş gelişme! Emeklilik yaşınız 36 ay düşebilir

Milyonlarca insanın göz kulağı aralık ayında EYT’den gelecek olan haberdeyken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, EYT düzenlemesi ile ilgili olarak kritik bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Serkan Sarımehmetoğlu Haberi

Serkan Sarımehmetoğlu

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarımehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu bıru ve depoların inşaatı her türlü gayrimenkulün yapımı alımı satımı.


Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Mevlana Mahallesi, Sakarya Caddesi, Serkan Sokak,...