26 / 04 / 2024

serra seramik özel kolesiyon 2015

serra seramik özel kolesiyon 2015

Yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle seramik sektöründe hızla büyüyen Serra Seramik yepyeni bir projeye imza attı. Türk Serbest Mimarlar Derneği üyesi tanınmış mimarlar Serra Seramik için yeni bir koleksiyon tasarladı

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor!

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu oyuncu Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor...

NG Residence projesinde kişiye özel sonbahar kampanyası!

NG Kütahya Seramik’in estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesi, sonbaharda konut almak isteyenleri kişiye özel ödeme seçenekleri sunan bir kampanya ile buluşturuyor.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Çanakkale Seramik Feza ve Aya ile tarihsel dokusunu seramiğe yansıtıyor!

Sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, ‘Orientile’ koleksiyonundan ‘Feza’ ve ‘Aya’ serileri ile geçmişin izlerini yepyeni formlar ve modern dokunuşlarla mekanlara getiriyor.

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

SAÜ'de Uluslararası Gizem Frit Seramik Yarışması düzenlenecek!

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi desteği ile ’Uluslararası Gizem Frit Seramik Yarışması’ düzenlenecek.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Villeroy Boch sonbahara özel kampanya düzenledi!

Dünyanın en köklü karo seramik ve banyo ürünleri markası Villeroy&Boch, 30 Kasım’a kadar sürecek özel sonbahar kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Villeroy&Boch sonbahara özel bir kampanya düzenledi!

Dünyanın en köklü karo seramik ve banyo ürünleri markası Villeroy&Boch, 30 Kasım’a kadar sürecek özel sonbahar kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Yurtbay Seramik'ten Gusto serisi!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Yaşam alanlarını saracak doğal bir sıcaklık hissi uyandıran seri, renkli ahşap dokusunu seramiğin avantajlarıyla birlikte sunuyor.

Yurtbay Seramik yeni serisi Gusto’yu öneriyor!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Gusto, ahşap dokusuyla sonbaharın davetkâr renkleri eşliğinde bulunduğu ortamı renklendiriyor.

serra seramik özel kolesiyon 2015 Haberi

serra seramik özel kolesiyon 2015

Seramik sektörünün yükselen yıldızı Serra Seramik tasarım, kalite ve teknoloji konusundaki farklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koyan yeni bir projeyi hayata geçirdi. Türk Serbest Mimarlar Derneği (TMSD) üyesi ünlü mimarlar Serra Seramik için yeni bir duvar karosu koleksiyonu hazırladı.


ArchiTiles Koleksiyonu olarak bir araya gelen duvar karoları ve proje 10 Nisan 2015 Cuma günü Ankara’da düzenlenen bir etkinlikle basın mensuplarına ve sektör temsilcilerine tanıtıldı. Etkinliğe Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba ve Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak’ın yanı sıra, tasarımı yapan mimarlar; Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı, Ekin Çoban Turhan, Tülin Çetin, Saadet Sayın, Şerife Meriç, Heves Beşeli ve Onur Özkoç, Hacer Ayrancıoğlu Yetiş ve Hasan Okan Çetin katıldılar. Toplantıda tanıtılan Architiles koleksiyonu...