23 / 04 / 2024

Serra Seramik tasarımlarında yenilikler

Serra Seramik tasarımlarında yenilikler

Özel karo tasarımlarıyla fark yaratan Serra Seramik, birbirinden şık koleksiyonlarıyla mükemmel mekanlar yaratıyor. Sadeliğin şıklığı temasıyla öne çıkan modeli Baroque, pastel renkleri ve mermer görünümüyle dikkat çekiyor.

Beko'dan çamaşır makinesi alımlarında 600 TL indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko çamaşır makinelerinde Mart 2022 kampanyasını başlattı. Seçili çamaşır makinesi alımlarında bütün küçük ev aletlerinde geçerli 600 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Beko çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Araba sahiplerine güzel haber! Akaryakıt alımlarında 500 lira hediye!

Akaryakıt fiyatlarına son zamanlarda gelen zamlardan sonra otomobil sahipleri arabalarını kullanamaz hale geldi. Yakıt alımlarında zorlanan vatandaşlar için çeşitli kampanyalar duyulmaya başladı. İşte o kampanyalar...

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahadır tarafından kuruldu.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

Ev alımlarında peşinat kullanımı zirve yaptı!

Konut alımlarında kredi kullanımı düşerken peşin ödemeler tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. 

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Kamunun konut sektörü yatırımlarında 'aslan payı' afet konutlarının!

Kamuda bu yıl konut sektöründe 95 proje için 454 milyon 944 bin liralık yatırım yapılması planlanıyor. Kamunun konut sektörü yatırımlarında "aslan payı" afet konutlarının oldu.

Serra Seramik tasarımlarında yenilikler Haberi

Serra Seramik tasarımlarında yenilikler

Özel karo tasarımlarıyla fark yaratan Serra Seramik, birbirinden şık koleksiyonlarıyla mükemmel mekanlar yaratıyor. Sadeliğin şıklığı temasıyla öne çıkan modeli  Baroque, pastel renkleri ve mermer görünümüyle dikkat çekiyor.


Özgün tasarımlarıyla mükemmelliği evlere taşıyan Serra Seramik, birbirinden şık seramik karolarıyla her zevke özel seçenekler sunuyor. Özenle tasarlanan farklı renk, doku ve desenlere sahip Serra Seramik karolar, tüm mekanların havasını değiştiriyor.


Serra Seramik’in en çok tercih edilen modellerinden biri olan Baroque, beyaz, cement ve gri ile tüketicilere farklı renk seçenekleri sunuyor. Mermer görünümlü ince desenleriyle sadelik ile şıklığı bir araya getiriyor. Modelin 60 x 60 cm’lik yer ve 30 x 90 cm’lik duvar karoları zarafetin evlerdeki temsilcisi oluyor.


Mat bir yüzeye sahip olan Baroque modeli, Vanucci’nin birbirinden şık banyo ve mutfak mobilyalarıyla da büyük bir...