28 / 03 / 2024

Sertem İnşaat Harita Otomotiv Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sertem İnşaat Harita Otomotiv Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sertem İnşaat Harita Otomotiv Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Temel tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Büyükçekmece, 19 Mayıs Mahallesi, Akel Sokak'ta kuruldu.

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün kuruldu.

Esenmap Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenmap Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Keskin tarafından kuruldu.

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özcan tarafından kuruldu.

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Akbaş ve Maksut Baran Demircan ortaklığında kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Serkan Alkan tarafından kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Hbs Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Seviç ve Hakan Bekar ortaklığında kuruldu.

Kadim Harita İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kadim Harita İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenler’de  100  bin TL sermaye bedeli ile S Günay    Doğan tarafından kuruldu.

Sertem İnşaat Harita Otomotiv Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sertem İnşaat Harita Otomotiv Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sertem İnşaat Harita Otomotiv Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Temel tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Büyükçekmece, 19 Mayıs Mahallesi, Akel Sokak'ta kuruldu. 


Sertem İnşaat Harita Otomotiv Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HARİTA VE MÜHENDİSLİK a. imari, şehircilik, restorasyon, iç mimari, dekorasyon, altyapı inşaat mühendisliği, harita mühendisliği, elektrik mühendisliği, makina mühendisliği, projeler yapmak, yaptırmak, kontrol etmek, proje yarışmalarına, proje ihalelerine, yurt içinde ve yurt dışında katılmak, bu işleri taahhüt etmek b. Gerek kamu ve gerekse özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri yapmak, yapı ihalelerinde yurt içinde ve yurt dışında katılmak c. İnşaat elemanları imalatında bulunmak d. Şirketin konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında tasarruflarda bulunmak, know-how,patent, imtiyaz, lisans gibi haklar...