28 / 03 / 2024

Servet GYO almanya yeni yatırımı

Servet GYO almanya yeni yatırımı

Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO, Almanya 'nın Frankfurt şehrinde 242 bin 399 metrekare arazi üzerinde yerleşik ofis depo ve lojistik alanların bulunduğu işletmeyi satın aldı.

Servet GYO Almanya'da 60 milyon Euro'ya tesis aldı!

Sinpaş Holding'in en genç iştiraki olan Servet GYO, Avrupa ekonomisinin kalbinin attığı Frankfurt'ta içinde lojistik merkezi, depolama, ofis, perakende alanları olan OSWE kompleksini 60 milyon euroya satın aldı.

Servet GYO Almanya'da dev bir yatırıma imza attı!

Mayıs 2013'de hakla arz edilen, bünyesinde; alışveriş merkezleri, ofis binaları, iş ve endüstri merkezleri, depolar ve lojistik merkezleri bulunan, bir Sinpaş Holding iştiraki olan Servet GYO, Almanya'da dev bir yatırıma imza attı...

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Erft Loft, Mart 2024’te başlıyor!

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi Erft Loft için resmen düğmeye bastı. Erft Loft projesinin imar planı Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Peki Erft Loft projesinde kaç konut olacak? Ne kadar gelir elde edilecek? İşte ayrıntılar...  

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Servet GYO kur farkı nedeniyle zarar yazdı

Servet GYO ilk dokuz ayda faaliyetlerinden kar elde ettiğini ancak şirketin döviz cinsinden borcu nedeniyle oluşan kur farkı nedeniyle ilk dokuz ayı zararla kapattığı ifade edildi.

Servet GYO 2022'nin ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Servet GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Servet GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Servet GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Servet GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 tarihleri arasında 290 milyon 501 bin 744 TL hasılat elde etti. 

Servet GYO 2021'de 301.9 milyon TL'lik yurt içi satış yaptı!

Servet GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket, 31 Aralık 2021 döneminde 301 milyon 913 bin 872 TL'lik yurt içi satış gerçekleştirdi.

Servet GYO'nun sermaye artırımına SPK'dan red!

Servet GYO, 52 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini, tamamı geçmiş yıllar karlarından karşılanmak suretiyle 68 milyon TL tuarında bedelsiz artırılarak 120 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin yaptığı başvuru SPK tarafından reddedildi.

Servet GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Servet GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi kapsamında 52 milyon TL olan bedelsiz sermayesi, 68 milyon TL artırılarak 120 milyon TL yapılacak. Şirket, sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Servet GYO 2021'de 252.9 milyon TL satış geliri elde etti!

Servet GYO, şirket portföyünde bulunan gayrimenkullerden 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 döneminde toplam 252 milyon 966 bin 976 TL satış geliri elde etti. 

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattı!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattığını açıkladı.

Servet GYO almanya yeni yatırımı Haberi

Servet GYO almanya yeni yatırımı


Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO, Almanya'nın Frankfurt şehrinde 242 bin 399 metrekare arazi üzerinde yerleşik ofis depo ve lojistik alanların bulunduğu işletmeyi satın aldı. Servet GYO'nun Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, kompleksin 291 bin 159 metrekare kiralanabilir alana sahip olduğunu belirterek, "Tesisi ingiliz kökenli bir fondan satın aldık. Şu an kiralamalar başladı. Doluluk oranı yüzde 25'e ulaştı. Yıl sonunda yüzde 30 doluluğa ulaşmayı planlıyoruz. Kira gelirimiz de yıl sonu için 4 milyon euro. Tüm kiralamalar tamamlandığında yıllık kira beklentimiz 15 milyon euroya ulaşacak" bilgisini verdi. Tesis içinde yer alan 83 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofis blokuna Türk girişimcilerin ügisinin yoğun oldğu belirtildi. Depolarda metrekare kira fiyatları 8-10 euro arasında değişiyor. 

Ofislerde ise kiralamalar metrekare başına 11 euroya kadar...