23 / 04 / 2024

Servet İltaş

Servet İltaş

Sedefkar Mimarlık Görsel Sanatlar Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet İltaş tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Servet GYO değerleme şirketini seçti!

Servet GYO portföyünde yer alan mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarını Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme'ye hazırlatacak.

Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı.

Servet GYO Likidite Sağlayıcılık Sözleşmesi imzaladı!

Servet GYO, Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar gereği bugün Bizim Menkul Değerler ile Likidite Sağlayıcılık Sözleşmesi imzaladı.

Yıltaş Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zafer Yıldırım imzasıyla kuruldu.

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı yükseldi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı bildirisi yayınlandı.

Servet GYO Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı 2,4316 TL!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı; 2,4311 TL olarak açıkladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda, tekrar hesaplanan Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı 2,4316 TL olarak tespit edildi.

Gültaş Meydan Halkalı güncel fiyatları!

Gültaş Meydan Halkalı güncel fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Meydan Halkalı projesi 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

Servet GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Yıldırım imzasıyla kuruldu.

Servet GYO'dan Flatofis A Blok devri bildirisi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında açıklama yapıldı.

Servet İltaş Haberi

Servet İltaş

Sedefkar Mimarlık Görsel Sanatlar Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet İltaş tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Sedefkar Mimarlık Görsel Sanatlar Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1) Her Türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık,mühendislik,  teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar,danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.  2)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü televizyon,radyo, sinema, video sistemleri, yazılı ve yazısız basın araçları, ışıklı ve hareketli panolar, basılı malzemeler, tabela, afiş, afişet, pankart, açık hava panoları ve diğer yararlanabilecek araç ve yöntemlerle reklamcılık...