29 / 03 / 2024

Sevgili Yapı Fikirtepe

Sevgili Yapı Fikirtepe

Sevgili Yapı 2013 yılı içerisinde Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında yapacağı projesi için olumlu görüşmelerine devam ediyor

Sevgili Yapı, Fikirtepe'de 5 yılda 7 bin konut yapacak!

Sevgili Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Sevgili, İstanbul Fikirtepe’de 4 parselle ilgilendiklerini, her parsele ayrı proje yapmayı planladıklarını söyledi

Köy 3. Etap ve Fikirtepe projelerinin geçici kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO duyurdu! 

Emlak Konut GYO, Köy 3. Etap ile Fikirtepe 3419/1 Parsel Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

24 Mayıs 2023 t.t.’li İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 Ölçekli NİPve 1/1000 Ölçekli UİP askı sürecinde gelen itirazlar kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Fikirtepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi Fikirtepe Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Pana Yapı küçülüyor!

Raci Şaşmaz’a ait olan Pana Yapı Fikirtepe’de 2 yıl boyunca 1000 aileyi evsiz bıraktı, projelerde inşaatlar durdu. Şimdi de ‘stres’ var deyip inşaatta küçülüyor.

Mehmet Özhaseki: Fikirtepe'de müteahhitlik yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, " Fikirtepe'de bakanlık olarak girdik şimdi müteahhitlik yapıyoruz. Oradaki vatandaşların işlerini çözmeye çalışıyoruz." dedi...

Pana Yapı Brooklyn Dream'de inşaat durdu! Vatandaş mağdur!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu bir türlü çözülemiyor. Pana Yapı Fikirtepe projesinde inşaat çalışmaları durdu. Pana Yapı, "finansman sorunlarım var" diyor ancak vatandaşlar " sokakta kaldık, yardım edin" çağrısında bulunuyor...

Fikirtepe'de hava kalitesi ölçümü yapıldı!

Fikirtepe'de hava kalitesi ölçümü yapıldı. Kadıköy Belediyesi tarafından Fikirtepe’de yaptırılan hava kalitesi ölçümlerinin sonuçları ürkütücü düzeyde.

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi!

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi minimum 525 bin TL'den başlıyor. Konut ve mağazalardan oluşan proje Teknik Yapı imzası taşıyor...

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Fikirtepe Brooklyn Dream'de çalışmalar başlıyor!

Pana Yapı, Fikirtepe’de prestijli markaların yer alacağı alışveriş ve yeme – içme alanlarından oluşacak bulvarda konumlanan Brooklyn Dream projesinin çalışmalarına başladı.

Sevgili Yapı Fikirtepe Haberi

Sevgili Yapı Fikirtepe


Sevgili Yapı 2013 yılı içerisinde Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında yapacağı projesi için olumlu görüşmelerine devam ediyor. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm'de en büyük paya sahip firma 3 projeye imza atmaya hazırlanıyor. 


1- Erdemler Projesi: Firmanın bu projesi toplam 16.547 metrekarelik alan üzerinde konumlanmış ve yüzde 65'inin imzası da alınmış durumda. 


2- Hızırbey Projesi: 28 bin metrekarelik alan üzerindeki projede yüzde 95'lik imza oranı sağlandı. 


3- Çömlekçi Çukuru: Ruhsat aşamasında olan projede 10 bin 35 metrekarelik alan bulunuyor. 


Konut ve ticari imarlı düşünülen kentsel dönüşüm projeleri sosyal ve kültürel alanlardan meydana geliyor. 1+1'den penthouse'a kadar farklı tipte konutların bulunduğu projede konutların alanları 50 ile 400 metrekare arasında değişiyor.  Sevgili Yapı'nın kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin Haziran ayında başlanması planlanıyor. 


Sevgili Yapı'nın ayrıca; Fikirtepe Bölgesi'nde...