25 / 04 / 2024

Sevindikli Kültür Merkezi nerede inşa edilecek

Sevindikli Kültür Merkezi nerede inşa edilecek

Birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kocaeli Sevindikli Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesi Sevindikli köyüne yapılması planlanan kültür merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda yapılması planlanan Kültür Merkezinin 2016 Mayıs ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Kocaeli Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılıyor!

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Sevindikli Köyü’nde inşa edilecek kültür merkezinin temeli atılıyor. ültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tek katlı olarak inşa edilecek yapının 16 araçlık otoparkı da bulunacak.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde yeni bir kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne kültür merkezi yapılıyor!

Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli köyünde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Sevindikli Köyü’ne Kültür Merkezi yapıyor. Sevindikli Köyü’nde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Kocaeli Körfez Sevindikli Köyü kültür merkezi için ihaleye çıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi yapmak için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor..

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi Çankaya'da açıldı!

Ankara' da Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkiye’ nin en büyük cemevi Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi, yoğun katılımın olduğu bir törenle açıldı...

Kars Kafkas Üniversitesi'nde Ukrayna Kültür Merkezi açıldı!

KAÜ ile Ukrayna Kiev Taras Şevçenko Üniversitesi arasındaki ikili ilişkiler kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü bünyesinde oluşturulan Ukrayna Kültür Merkezi açılı Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından yapıldı...

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi 9 Mart'ta açılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ni 9 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’de açıyor...

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

Sevindikli Kültür Merkezi nerede inşa edilecek Haberi

Sevindikli Kültür Merkezi nerede inşa edilecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.



3.351 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULACAK


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, köylerde ihtiyaç duyulan yapıları vatandaşların hizmetine sunuyor. Bu doğrultuda Körfez Sevindikli Köyü’nde 3.351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tek katlı olarak inşa edilecek yapının 16 araçlık otoparkı da bulunacak.




432 METREKARE DÜĞÜN SALONU


Temel çalışmaları başlandığı kültür merkezi, düğün salonu, fuaye, sahne, gelin odası, ofis, mescit, tuvaletler, 2 adet sınıf, öğretmen odası, çay ocağı, sistem...