26 / 04 / 2024

Şevket Özden

Şevket Özden

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem İmren ve Şevket Özden ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

AFAD, hane başı destek ödemesi ile ilgili detayları paylaştı. AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Uzun zamandır beklenen EYT konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yavaş yavaş netleşti. Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Ev, iş yeri ve arsa alacaklar dikkat! Takibe düşmemek için bunları sakın gözden kaçırmayın!

Ev, işyeri, arsa gibi gayrimenkuller satın alınırken genellikle hukuki ve teknik riskler gözden kaçırılabiliyor. İmara ve projeye aykırılıklar nedeniyle binlerce gayrimenkul idari takibe alınabiliyor. Peki, gayrimenkul alırken ya da satarken riskleri en aza indirmek için neler yapılabilir?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sözleşme yaparken bunları gözden kaçırmayın! 

Hem yeni kira sözleşmesi yapacaklar hem de kira sözleşmesini yenileyecekler, sözleşmelerde dikkat edilmesi gerekenleri araştırıyor. Peki kira sözleşmesi yapılırken nelere dikkat edilmeli? Ev sahipleri ve kiracılar kira sözleşmelerinde neleri gözden kaçırmamalı?

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Merkez Bankası'ndan elinde doları olanlara nispet! Herkes bu detayı gözden kaçırdı

Merkez Bankası, politika faizinin 14'te tuttu. Banka tarafından açıklanan metinde ise bir detay gözden kaçtı. Banka açıklamasında, önümüzdeki süreçte atılacak adımlarla TL'nin güçleneceği ve doları olanların kaybedeceği mesajını verdi.

Renault gözden düşmüyor! Symbol gitti o geldi! İşte 9 Mayıs 2022 Taliant güncel fiyat listesi...

Türkiye'de gözden düşmeyen ve yeri sağlam olan araçlardan biri Renault. Symbol'un üretimine son Renault, Taliant ile devam ediyor. Peki Taliant fiyatları ne kadar? Gelin birlikte göz atalım...

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Şevket Özden Haberi

Şevket Özden

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem İmren ve Şevket Özden ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.


Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Konut a- Yurt içinde veya yurt dışında her türlü yerinde dökme betonarme, prefabrik betonarme, yığma, çelik, veya mevcut veya geliştirilecek her türlü malzeme veya sistem ile bunların farklı kombinasyonlarını kullanarak konut, ofis, otel, sanayi tesisi ve bilcümle yapıları yapmak veya gerekli gördüğü durumlarda yaptırmak, bu yapıları kullanmak, satmak, kiraya vermek, her türlü gelir getirici faaliyette bulunmak, b- Mevcut binaları almak, olduğu gibi gelir getirici amaçla kullanmak veya yenilemek, tadil etmek, güçlendirmek veya her türlü değerlenmesine yönelik çalışmaları yapmak veya...