28 / 03 / 2024

seyahate çıkanlar

seyahate çıkanlar

Yurtiçinde ikamet edenlerin bir ve daha fazla geceleme kaydı ile yaptıkları toplam seyahat sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,3 azalarak 25 milyon 474 bin oldu

Kentsel dönüşüme karşı çıkanlar dikkat: Eviniz başkasına satılabilir! 

Kentsel dönüşüm kapsamında en çok zorluk çekilen nokta ise tüm maliklerin onayının alınması oluyor. Uzman isimler kentsel dönüşüme karşı çıkanları uyardı. İşte ayrıntılar...

Harbiye Konserleri başlıyor! Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu'nun bilet fiyatları ne kadar?  İşte tam liste...

N Kolay Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor. Birçok sanatçının sahne alacağı konser serisinde Tan Taşçı da birkaç konser birden verecek. Peki Tan Taşçı'yı canlı olarak seyretmek ve dinlemek isteyenler kaç TL ödeyecek. İşte Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu bilet fiyatları...

Deprem sonrası büyük inceleme! Binaların betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti

Kahramanmaraş Depremi sonrasında Kadıköy Belediyesi'ne ait beton ve zemin laboratuvarında bazı beton numunelerinin iç yapısı incelendi. Betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti, talep patladı!

Bu fiyatları gören, seyahate çıkmaktan vazgeçer!

Tıpkı başlıkta da vurgulandığı gibi, bu fiyatları gören seyahate çıkmaktan vazgeçer. Çünkü Türkiye’de otel konaklama ücretlerinin fiyatları inanılmaz arttı.

Avrupa Merkez Bankası başkanları resmen açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro 8 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası başkanları 50 baz puan artırımının ardından bile daha fazla faiz artışının geleceğini resmen açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro böyle olacak.

Asgari ücretten bıkanlar dikkat, 12.554 TL'ye personel aranıyor! Gelin bakın

Asgari ücretle çalışmaktan bıkanlar için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanlığı personel alımıyla ilgili ilan ilangov.tr'de yayınlandı. Maaş olarak ise 12 bin 554 TL verilecek.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

AK Parti'den belediye başkanlarına kira alacaklarının tahsilinde esneklik önerisi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde alınması gerekli olan tedbirlerle ilgili genelge gönderdi. 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Jasım Al Kaabi Sondaj Akışkanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jasım Al Kaabi Sondaj Akışkanları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım A. Rashid tarafından kuruldu. 

seyahate çıkanlar Haberi

seyahate çıkanlar

Türkiye'de geçen yılın üçüncü çeyreğinde seyahate çıkanlar 7 milyar 663 milyon 799 bin lira harcadı. 

     Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2012 yılı üçüncü dönem (Temmuz-Ağustos-Eylül) ''Hanehalkı Yurtiçi Turizm Araştırması'' sonuçlarını yayımladı. 

     Verilere göre, 2012 yılı üçüncü çeyreğinde yurtiçinde ikamet edenlerin bir ve daha fazla geceleme kaydı ile yaptıkları toplam seyahat sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,3 azalarak 25 milyon 474 bin oldu. 

     Seyahate çıkış amacı olarak birinci sırada yüzde 61,9 ile ''yakınları ziyaret'', ikinci sırada yüzde 30,1 ile ''gezi, eğlence, tatil'', üçüncü sırada ise yüzde 3,8 ile ''sağlık'' geldi. 

     Aynı dönemde bir ve daha fazla geceleme kaydı ile seyahate çıkanlar, 278 milyon 720 bin geceleme yaptı. Bu dönemde ortalama geceleme sayısı 10,9 gece,...