19 / 04 / 2024

Seyhan Özdemir mimar

Seyhan Özdemir mimar

Mimar Seyhan Özdemir, iç mimar Sefer Çağlar ile birlikte Autoban adlı tasarım ofisini Galata'da 2003 yılında kurdu. Peki Seyhan Özdemir kimdir? İşte Seyhan Özdemir'in biyografisi...

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Adan Özdemir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adan Özdemir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ziya Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

3. Havalimanı'nda 162 kadın mühendis ve mimar çalışıyor!

İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor

Mimar ve Mühendislerden Mimar Sinan'ı anlamak paneli!

MİMAR ve Mühendisler Grubu, ''Mimar Sinan'ı Anlamak'' konulu panelde Kocasinan Belediyesi'nde buluştu. Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Özdemir ise, grup çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

Mimar Züleyha Tatoğlu vefat etti!

Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün defnedildi.

Adıyaman Gölbaşı'na yeni bir mahalle kuruldu!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesinin meclis kararıyla ikiye bölünerek Yenikent adından yeni bir mahalle oluşturduklarını söyledi. Yeni mahallenin sınırları şöyle...

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Berrin Özdemir kimdir?

Mimar Berrin Özdemir kimdir? Berrin Özdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Berrin Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Berrin Özdemir...

Seyhan'da sağlıklı kentleşme için işbirliği yapıldı!

Seyhan Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Adaların Adana Şubeleri ile arasında "Sağlıklı Kentleşme, nitelikli Yapılaşma, Kültürel, Tarihi ve Doğal Çevre Değerlerinin Korunarak Geliştirilmesi İçin İşbirliği Protokolü" imzalandı

Elif Özdemir kimdir?

Mimar Elif Özdemir kimdir? Mimar Elif Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Elif Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Elif Özdemir...

Seyhan Özdemir mimar Haberi

Seyhan Özdemir mimar

Seyhan Özdemir kimdir?


Mimar Seyhan Özdemir, 1975 yılında İstanbul’da doğdu.  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Mimarlık Bölümünü bitirdi. 2003 yılında iç mimar Sefer Çağlar ile birlikte Autoban adlı tasarım ofisini İstanbul, Galata'da kurdu. 



Seyhan Özdemir'in ödülleri!


2012 Wallpaper Tasarım Ödülleri “En İyi Yatak Ödülü” – Suite Yatak

2011 Tatler Travel Guide “Dünyanın En İyi 101 Oteli” - The House Hotel Bosphorus

2011 Sunday Times- “Dünyanın En İyi 100 Oteli”- The House Hotel Nişantaşı

2011 Condé Nast Traveller “Hot List” – The House Hotel Nişantaşı

2010 EDIDA Turkey “En İyi Mobilya Tasarımı” - Holy Sehpa

2010 Design Turkey “Üstün Tasarım Ödülü” - Nest Koltuk

2010 HK Readers’ Choice “En İyi Yeni Restoran Ödülü” – 208 Duecento Otto

2010 Elle Decor “En İyi Restoran Ödülü” – 208 Duecento Otto

2009 EDIDA Turkey...