25 / 04 / 2024

Şeyhe Şerife Jasem maslak 1453

Şeyhe Şerife Jasem maslak 1453

Mütekabiliyet Yasası'yla hareketlenen yabancıya konut satışı artmaya devam ediyor. Ağaoğlu Maslak 1453 Ortadoğulu yatırımcıların gözdesi oldu. Projeden son olarak Kuveyt Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem 10 milyon dolara bin 200 metrekarelik kat aldı...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Shaker Al Jasem tarafından kuruldu.

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin  TL sermaye bedeli ile Gonca Kılıç ve Şerife Can kuruldu.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekin ve Şerife Kılıç ortaklığında kuruldu.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Kocaeli karantina bölgesindeki inşaat devam ediyor!

Kocaeli’nde karantina bölgesi olarak belirlenen Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun yanındaki inşaatın çalışmaları devam ediyor…

Remtr Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Remtr Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Kış tarafından kuruldu.

Şeyhe Şerife Jasem maslak 1453 Haberi

Şeyhe Şerife Jasem maslak 1453

Ağaoğlu Maslak 1453 Ortadoğulu yatırımcıların gözdesi oldu. Projeden son olarak Kuveyt Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem 10 milyon dolara bin 200 metrekarelik kat aldı.


İki yıl önce çıkarılan Mütekabiliyet Yasası'yla hareketlenen yabancıya konut satışı her geçen gün artmaya devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan, İran, Kazakistan, Rusya gibi ülkelerden gelen yoğun talep sonucu geçtiğimiz yıl yabancıya yaklaşık 3 milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapıldı. Bu yılın sonunda ise bu rakamın 3.2 milyar doları bulacağı tahmin ediliyor. 17 Aralık darbe girişimiyle yaratılmak istenen olumsuzluklara rağmen yabancıların Türkiye'ye güveni eksilmedi. Bu süreçte Ağaoğlu Şirketler Grubu projelerine ise yabancı ilgisi artarak devam etti. Grubun İstanbul'da inşaatı sürdürülen Maslak 1453 projesi özellikle Ortadoğulu yatırımcıların ilgi odağı oldu. Geçen hafta yapılan Emlak 2014 Fuarı'nda...