18 / 04 / 2024

seyrantepe satılık arazi

seyrantepe satılık arazi

Seyrantepe'de yıllardır yasadışı şekilde hafriyat dökülen ve tehlikeli bir çöplüğe dönüşen alanı sahiplenen yok. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ilgili alanda yüzeysel bir araştırma yapıp 'Atıklar tehlikesiz' dedi...

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 2017!

Avangart İstanbul projesinde teslimlerin 2019 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Avangart İstanbul Seyrantepe satılık ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor...

Avangart İstanbul satılık daire!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seyrantepe'de yer alan proje 935 konut ve 18 ticari birimden oluşuyor.

Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları!

Türk Telekom Arena'ya komşu olan Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları 350 bin 450 TL'den başlıyor. Teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Seyrantepe Nurol Life satılık!

Seyrantepe Nurol Life satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Sancaktepe Aydos Country satılık!

Sancaktepe Aydos Country satılık dairelerin alanları minimum 67 metrekare olarak belirlendi. Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlayan proje 50 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal Manzara Adalar satılık daire!

Satışları devam eden Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 313 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.

Nidapark Seyrantepe Evleri satılık!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe Evleri satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nida Park Seyrantepe satılık!

Nida Park Seyrantepe satılık daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 317 adet daire bulunuyor.

seyrantepe satılık arazi Haberi

seyrantepe satılık arazi

İstanbul Seyrantepe’de yıllardır ‘başıboş’ bir arazi duruyor. Onlarca dönüm araziye, yıllar boyunca yüzlerce kamyon hafriyat döktü. Arazi hafriyat döküm alanı olmamasına rağmen yapılan işleme göz yumuldu. Alana hafriyatla birlikte tehlikeli atıkların da gömüldüğü iddia edildi. Her bir kamyon için döküm bedeli alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediyesi’nin kayıtlarına ve imar planlarına göre arazi Ordu Yardımlaşma Kurumu’na (OYAK) ait. Ancak OYAK’ın yetkilileri arazinin kendi mülkiyetlerinde olmadığını savunuyor. Araziyi kimse sahiplenmediğinden, çöplüğe dönüşen alandan kimin sorumlu olduğu da belli değil. 


Seyrantepe Huzur Mahallesi’nde TT Arena’nın doğusunda bir bölge. Bir iş merkezi ile yeni yapılan Şişli Etfal Hastanesi inşaatının olduğu bölgede, yaklaşık 10 metre yüksekliğinde bir çöp tepesi bulunuyor. 

Bölge sakinlerinin verdiği bilgilere göre, ilk dökümler dört yıl önce başladı. En az bin...