16 / 04 / 2024

seyrantepe ve ali sami yen imar

seyrantepe ve ali sami yen imar

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Seyrantepe ve Ali Sami Yen planlarına ilişkin yapılan itirazlarla ilgili komisyon raporlarını görüştü.

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ebedin Ergün ve Ali Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İsmail Can Resne ve Ali Cem Resne ortaklığında kuruldu.

Agroup Emlak Danışmanlığı Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agroup Emlak Danışmanlığı Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ahmad Kassar ve Ali Sassilaoğlu ortaklığında kuruldu.

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çiftcibaşı ve Ali Topaktaş ortaklığında kuruldu.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göksu, Mutlu Ayata ve Ali Doğaner ortaklığında kuruldu.

Erdoğanlar Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdoğanlar Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Erdoğan ve Ali Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

seyrantepe ve ali sami yen imar Haberi

seyrantepe ve ali sami yen imar

 




Meclis oturumunda, İmar ve Bayındırlık Komisyonunun itirazlara ilişkin raporu ele alındı. Raporda, Şişli Seyrantepe Mahallesi'ndeki parselin, "Spor Tesisleri Alanı, Sağlık Tesisleri Alanı, Turizm Ticaret Alanı ve Park Alanı"na alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı teklifinin 15 Haziran 2007 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildiği ve bir gün sonra da Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından onaylandığı belirtildi. Raporda, TOKİ'nin, askıya çıkan plana 24 Ağustos 2007 tarihinde itirazda bulunduğu belirtildi.


TOKİ, itirazında, Devlet Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Galatasaray Spor Kulubü Derneği ve Toplu Konut İdaresi arasında imzalanan 28 Ağustos 2006 tarihli protokol kapsamında yapılacak yapılar dikkate alındığında, mevzi planda bulunan "Spor Tesisleri Alanının",...