24 / 04 / 2024

seyri adalar ne zaman bitecek

seyri adalar ne zaman bitecek

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak. Proje lüks inşaat konseptinde, rezidans konforunda özel mimari ile hazırlanıyor.

Artmahal Adalar nerede? Artmahal Adalar’da konut fiyatları ne kadar?

Artmahal Yapı imzasıyla satışa sunulan Artmahal Adalar projesinde satışlar başladı. Peşinde indirim ve vade seçeneklerinin sunulduğu satışlarda fiyatlar ne kadar? Kaç adet villa var? İşte detaylar...

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Tual Adalar projesi İstanbul Kartal'da Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Altı blokta 470 daireye yer verilen Kartal Tual Adalar Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Peki Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde daireler 2018 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 700 adet daire yer alıyor. Peki Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün!

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa edilen projede konutların alanları 62 ile 291 metrekare arasında değişiyor.

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mayorka, lüks emlak piyasasında rekor üstüne rekor kırıyor!

İspanya’nın Balear Adaları söz konusuysa, "Lüks" deyince akla ilk gelenin İbiza olması normal(di). Zira bir süredir Mayorka, lüks emlak piyasasında rekor üstüne rekor kırıyor. Ada hızla İspanya’nın en pahalı noktalarından birine dönüşüyor.

seyri adalar ne zaman bitecek Haberi

seyri adalar ne zaman bitecek

Ulaşım hatları ve prestijli projeler Anadolu yakasında konut fiyatlarını uçurdu. Anadolu yakasında Kartal-Maltepe-Pendik bölgesinde de fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Uzmanlar, İstanbul'daki gayrimenkul fiyatlarının son yıllarda devreye alınan ulaşım hatları ve prestijli projelerle tırmanışını sürdürdüğüne dikkat çekerek zamsız konut almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları konusunda uyarıyor. Bölgedeki prime oranla yeni inşaatı başlayan konutların yüksek fiyatları, teslime yakın konutlarda da fiyat artışını kaçınılmaz hale getiriyor. Mayıs 2016’da teslim olacak bir konutu Temmuz 2015’te alanlar, konutun teslim tarihine kadar gelmesi beklenen toplamda yüzde 10’a yakın zamdan etkilenmeyecekler.


Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen rezidans projesi Seyr-i Adalar da, bölgedeki kazançlı yatırım fırsatını  yakalamak isteyen emlak yatırımcıları tarafından tercih ediliyor.Her yerden görünebilen  Seyr-i Adalar projesi 25 katlı tek kule halinde yerini...