26 / 04 / 2024

seyri adalar projesinin inşaatı ne zaman bitecek

seyri adalar projesinin inşaatı ne zaman bitecek

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak. Proje lüks inşaat konseptinde, rezidans konforunda özel mimari ile hazırlanıyor.

Tablo Adalar projesi 1 yılda 2 milyar TL'ye yakın değer kazandı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar ve o rakam...

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

Tablo Adalar'ın değeri belli oldu! Vakıf GYO o rakamı resmen açıkladı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

Kalamış Adalar projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzalı Kalamış Adalar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Kalamış Adalar projesi nerede inşa edilecek? İşte Kalamış Adalar projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Tual Adalar'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Tual Adalar'ın değeri ne kadar oldu?

Tual Adalar projesinin değeri ne kadar?

Emlak konut GYO, "İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Kartal Manzara Adalar'a LEED Platinum Sertifikası!

İş GYO Manzara Adalar projesinin ofis blokları, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen “LEED Platinum” ile ödüllendirildi.

Manzara Adalar'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kartal Yukarı Mahallesi'nde inşa edilen Manzara Adalar projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Tual Adalar'ın yüzde 30'u satıldı!

Değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik'in, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesinin yüzde 30’u satıldı.

Manzara Adalar'ın yüzde 50'den fazlası satıldı!

İş GYO’nun Manzara Adalar projesinin yüzde 50’den fazlası satıldı. Anadolu yakasındaki ulaşım yatırımları ve ödeme modellerinin bu ilgide etkisi büyük.

Tual Adalar'ın internet sitesi açıldı!

Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal projesinin internet sitesi açıldı. Tual Adalar Kartal projesinde ev fiyatları 340 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık!

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Rönesans Gayrimenkul Sayfiye projesinin önünde bulunan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

seyri adalar projesinin inşaatı ne zaman bitecek Haberi

seyri adalar projesinin inşaatı ne zaman bitecek

Ulaşım hatları ve prestijli projeler Anadolu yakasında konut fiyatlarını uçurdu. Anadolu yakasında Kartal-Maltepe-Pendik bölgesinde de fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Uzmanlar, İstanbul'daki gayrimenkul fiyatlarının son yıllarda devreye alınan ulaşım hatları ve prestijli projelerle tırmanışını sürdürdüğüne dikkat çekerek zamsız konut almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları konusunda uyarıyor. Bölgedeki prime oranla yeni inşaatı başlayan konutların yüksek fiyatları, teslime yakın konutlarda da fiyat artışını kaçınılmaz hale getiriyor. Mayıs 2016’da teslim olacak bir konutu Temmuz 2015’te alanlar, konutun teslim tarihine kadar gelmesi beklenen toplamda yüzde 10’a yakın zamdan etkilenmeyecekler.


Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen rezidans projesi Seyr-i Adalar da, bölgedeki kazançlı yatırım fırsatını  yakalamak isteyen emlak yatırımcıları tarafından tercih ediliyor.Her yerden görünebilen  Seyr-i Adalar projesi 25 katlı tek kule halinde yerini...