25 / 04 / 2024

Shangri-La Bosphorus oteli

Shangri-La Bosphorus oteli

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (TOGEMDER) 500 hedefle çıktıkları yolda 707 okul öncesi eğitim birimine ulaştı. Emine Erdoğan kurucusu olduğu TOGEMDER'in 'Erken Tanı, Erken Hayat' isimli projesini tanıttı...

Shangri-La Bosphorus Oteli Beşiktaş'ta bugün açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'taki Shangri-La Bosphorus Oteli'nin açılışında yaptığı konuşmada, otelin ülke ve İstanbul'a hayırlı olmasını temenni etti

Shangri-La Bosphorus Otel'i 11 Mayıs'ta açılacak!

Shangri-La Bosphorus Istanbul’un resmi açılış töreni 11 Mayıs 2013 günü gerçekleştirilecek...

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Perakendenin devlerine ödül!

Markalar Derneği’nin desteğiyle düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" 21 Aralık 2017 Shangri-La İstanbul’da gerçekleşti. İşte detaylar ...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...

Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Fransa Böcek oteli açıldı!

Fransa’nın Dijon şehrinde, ilginç bir ilke imza atılarak, bir binaya entegre edilmiş geniş bir “böcek oteli” açıldı. 6 metre yüksekliğindeki, işlenmemiş ahşaptan inşa edilen yapı “La Bourdonnerie” adlı bir binanın yüzeyinde yer alıyor.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Shangri-La Bosphorus oteli Haberi

Shangri-La Bosphorus oteli


TOGEMDER'in kurucusu Emine Erdoğan, "O mütevazı hedefleri aştık. Üsküdar için yola çıkmıştık. Bugün tüm Türkiye'ye ulaştık" dedi Okul öncesi eğitime dikkat çekmek, çocukların zihinsel, bedensel ve duygusal gelişimlerini en üst düzeye çıkartmak amacıyla 7 yıldır hayırseverler ve Milli Eğitim ile çalışan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (TOGEMDER) 'Erken Tanı, Erken Hayat' isimli yeni projesinin tanıtımı ve plaket töreni, Shangri-La Bosphorus Oteli'nde dün düzenlenen bağış yemeğinde yapıldı. 


Toplantıda konuşan Emine Erdoğan, derneğin hizmetlerinin bu aşamaya gelmesinde emeği geçenlerle engelli çocuklara destek olan hayırseverlere teşekkür etti. 

Bundan 8 yıl önce yola çıkarken emekleri, insanların gönüllerinden kopan hayırları ve dualarıyla bu kutlu yolculuğa destek verdiklerini belirten Erdoğan şunları söyledi: "Son derece mütevazı hedeflerimiz vardı. Bir tek kişinin elinden tutsak, bir gönüle...