25 / 04 / 2024

Sheraton otel nerede

Sheraton otel nerede

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, daha önce iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

İnşaat yurt dışındaki en önemli ihracat kalemi!

Türkiye Müteahhitler Birliği istişare toplantısı Sheraton Otel'de gerçekleşti. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün katıldı.

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

Trabzon Yomra'daki Sheraton Otel 18 ayda tamamlanacak!

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ferko Line fiyat!

4 blok şeklinde yükselen Ferko Line projesi 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Otel'den meydana geliyor. Ferko Line fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Sheraton otel nerede Haberi

Sheraton otel nerede

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. 


Dünyaca ünlü Starwood Hotels & Resorts Worldwide'ın markası olan Sheraton Samsun Hotel, Tanrıverdi Holding tarafından 150 milyon liraya inşa edildi. 221 odası ve 122 metre yüksekliği ile Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, kat yüksekliği ve kıyı kenar çizgisini ihlal ettiği gerekçesiyle daha önce Samsun Mimarlar Odası tarafından iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı...