26 / 04 / 2024

Sibel Özdemir kanal istanbul açıklaması

Sibel Özdemir kanal istanbul açıklaması

Meclis’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Kanal İstanbul eleştirileri gündeme geldi. Muhalefet milletvekilleri, “Tüm Türkiye karşı, ya kanal ya İstanbul… Vazgeçin bu projeden” eleştirisini yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir de konuya ilişkin konuştu.

Doları nokta atışı bilen Remzi Özdemir bu kez ekmek ve mazot için korkutan rakamı açıkladı

Ekonomist Remzi Özdemir konuk olduğu Youtube kanalında ekmek ve mazot fiyatlarıyla ilgili tahminde bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

Sibel Özdemir'den Kanal İstanbul açıklaması!

Meclis’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Kanal İstanbul eleştirileri gündeme geldi. Muhalefet milletvekilleri, “Tüm Türkiye karşı, ya kanal ya İstanbul… Vazgeçin bu projeden” eleştirisini yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir de konuya ilişkin konuştu.

Kanal İstanbul, Limak'ın kadrajında!

Limak Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, Kanal İstanbul dahil her türlü altyapı projesi ile ilgilendiklerini söyledi. Limak geçtiğimiz günlerde Çanakkale Köprüsü için 3 milyar euroluk kredi sözleşmesi imzaladı...

Edirne Kanal Projesi ne zaman tamamlanacak?

Edirne’de tahliye kanalı projesi devam ediyor. Vali Günay Özdemir, Kanal Proje’sinin taşkınların önlenmesinde kesin çözüm olmadığını söyledi.

Öğrenci yurtlarına ilişkin 7 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yükseköğrenim öğrenci yurtlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

Boğaziçi İmar Kurulu toplantılarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulunun toplantılarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özdemir sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Kanal İstanbul Durusu ile Kavaklı arasında geçecek!

İstanbul'un Çılgın projesi olarak açıklanan Kanal İstanbul Durusu ile Kavaklı arasında geçecek...

Ebru Özdemir: 3. havalimanının dolgu malzemesini Kanal İstanbul sağlayacak!

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 3. havaalimanı malzemelerinin nereden temin edileceği konusunda hükümetin yol göstereceğini söyledi...

Kanal İstanbul projesi haritası!

İstanbul'da suyolu projesi olarak karşımıza çıkan Kanal İstanbul nereden geçecek? Yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte Kanal İstanbul projesi haritası...

Sibel Özdemir kanal istanbul açıklaması Haberi

Sibel Özdemir kanal istanbul açıklaması

Meclis’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Kanal İstanbul eleştirileri gündeme geldi. Muhalefet milletvekilleri, “Tüm Türkiye karşı, ya kanal ya İstanbul… Vazgeçin bu projeden” eleştirisini yaptı. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Kanal İstanbul için, İstanbul Belediye Başkanı konuşmayacak da, kim konuşacak? Kanarya sevenler derneği başkanı mı konuşacak? Kanal İstanbul 2021 bütçesinde yok, 2020 bütçesinde de yoktu. MGK kararı da yok, TBMM'den alınmış bir karar da yok. O zaman nasıl devlet projesi oluyor? Katar devletinin projesi mi? Çünkü Katarlılarla yürüyorsunuz" diye konuştu.

134 MİLYON TARIM ALANI

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir de Kanal İstanbul'un yapılacağı alanın tarım bölgesi olduğuna ve su kaynaklarının zarar göreceğine vurgu yaptı. Özdemir, "134 milyon metrekare tarım alanı yok...