20 / 04 / 2024

siemens doğalgaz kombine çevrim santrali

siemens doğalgaz kombine çevrim santrali

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Siemens, Tataristan'da doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek!

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Gardabani Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin açılışı!

Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili, Çalık Enerji'nin Gürcistan'da açtığı doğalgaz çevrim santralinin, ülkesinin enerji piyasası ve bağımsızlığına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Çalık Enerji Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali açıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalık Enerji'nin Gürcistan'da açtığı doğalgaz çevrim santralinin önemini vurguladı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrali özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, iki doğalgaz santralini özelleştirme kapsamıyla satışa çıkarıyor. Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ihale yoluyla özelleştirilecek.

Aliağa Kombine Çevrim Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali satışa çıkıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’ni özelleştirilmek üzere satışa çıkardı.

Marmara Ereğlisi'nde Trakya Doğalgaz Santrali için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Borusan Trakya Elektrik Üretim San. ve Ticaret A.Ş tarafından; Trakya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 3 Şubat 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı yapılacak.

Bismayah Doğalgaz Santrali 3 milyar dolara mal olacak!

ENKA. Irak'ın ilk doğalgaz kombine çevrim santralini 3 milyar dolara yapacak ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ, Bağdat'ta inşa edilecek 3000 MW kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için sözleşme imzaladı...

Kırklareli'de SEDKO Doğalgaz Boru Hattı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Kırklareligaz Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş tarafından, SEDKO Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Enka Irak'a Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali inşa edecek!

Enka'dan Irak'ta yeni yatırım Enka İnşaat Bağdat'ta inşa edilecek 3 bin megawatt kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için Iraklı firma MassGlobal ile sözleşme imzalayacak.

Enka İnşaat Bismayah Doğalgaz Santrali için imzayı atıyor!

Enka İnşaat Bağdat'ta inşa edilecek 3000 megawatt kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin anahtar teslim yapımı ve işletmeci personelin eğitimi için Iraklı yatırımcı firma Mass Global ile sözleşme imzalayacak.

Bazı illerde HES, RES ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santralleri için kamulaştırma kararı verildi!

Bazı illerde inşa edilecek Hidroelektrik, Rüzgâr Enerjisi ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santrallerinin Yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

siemens doğalgaz kombine çevrim santrali Haberi

siemens doğalgaz kombine çevrim santrali

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni proje hakkında açıklama yaptı.


Siemens, TAIF Grubu'na ait Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da inşa edilecek 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için bir sözlesme imzaladı. Sözleşme bedeli 350 milyon Euro olup, Siemens ile işbirliği anlaşması kapsamında EPC müteahhidi olarak ENKA'nın payı 245 milyon Euro'dur. Santralin 2021 yılının Mayıs ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. 


Enka İnşaat'ın KAP açıklaması:
18.12.2017 tarihinde Siemens, TAIF Grubu'na ait Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da inşa edilecek 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için bir sözlesme imzalamıştır. Sözleşme bedeli 350 milyon Euro olup, Siemens ile işbirliği anlaşması kapsamında EPC müteahhidi olarak ENKA'nın payı 245 milyon Euro mertebesindedir. Santralin 2021 mayıs ayında...