20 / 04 / 2024

Siemens Gebzede tramvay fabrikası

Siemens Gebzede tramvay fabrikası

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens, Gebze’de tramvay üretecek!

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tramvay üretiminde, Alman Siemens de düğmeye bastı.Şirket Gebze’de kuracağı 30 milyon Euro’luk fabrikada 2018’den itibaren ‘Avenio’ serisi tramvay üretecek.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Siemens, Türkiye'de tramvay fabrikası kuracak!

Alman devi Siemens, Gebze'de yeni bir tramvay fabrikası kuracağını açıkladı. Siemens, yeni fabrikasında ilk araçların üretimini 2018 yılı başında gerçekleştirmeyi planlıyor.

Siemens, Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak!

Siemens Türkiye'de tramvay üretecek, yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması planlanıyor.

Siemens Gebze'de 30 milyon euro yatırımla fabrika kuracak!

Türkiye'de tramvay üretecek olan Siemens, Gebze'ye yeni bir fabrika kurarak yaklaşık 30 milyon euro yatırım yapacak.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

Siemens'te Nisan ayı indirim kampanyası!

Siemens Ev Aletleri, Nisan ayında solo ürünleri için düzenlediği indirim kampanyasıyla Siemens tutkunlarına bahar jesti yapıyor. Siemens’in soğutucu, çamaşır makinesi, bulaşık makinesinde kolay ödeme seçenekleri sunuluyor...

Bursa Altıparmak Caddesi'nde tramvay hattı düzeltiliyor!

Bursa'nın ulaşım hayatına Mart ayında giriş yapan T-1 tramvay hattında yanlış imalatlar zaman içerisinde tespit edilerek düzeltiliyor. Altıparmak Caddesi'nde, Arap Şükrü Sokağı önündeki geniş kaldırımlar daraltılarak, taşıt ulaşımı rahatlatıldı...

Eskişehir Espark tramvay durağı açıldı!

İstasyon Köprüsü'nün ardından ortaya çıkan meydandan tramvay geçmeye başlamış ve Espark önüne bir durak daha yapılmıştı. Yapılan Espark durağı açıldı, vatandaşlar artık Espark durağını da kullanmaya başladı.

Nimetullah Topu: İçerenköy'den Kayışdağı'na tramvay yapacağız!

AK Parti Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’de ulaşım ve imar sorunlarını çözmeyi, Kayışdağı’nda Çamlıca’nın pabucunu dama atacak projeler uygulamayı vaat etti. İçerenköy'den Kayışdağı'na tramvay da projeler arasında...

Aziz Kocaoğlu Buca'ya tramvay müjdesi verdi!

Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçeye 3 yıl içinde tramvay, ardından da metronun geleceği müjdesini verdi.

Siemens’ten tepsileri de yıkayan yeni bulaşık makineleri!

Siemens Ev Aletleri 7 programlı yeni bulaşık makineleri ile her bulaşığa yer açıyor. Siemens’in çok çeşitli programları ile mutfaklarda hayata kolaylaştıran bulaşık makineleri şimdi de tepsi yıkama başlığı özelliği ile geliyor.

Siemens Gebzede tramvay fabrikası Haberi

Siemens Gebzede tramvay fabrikası

Alman teknoloji devi Siemens, Gebze’de kuracağı tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. 2017’de faaliyete geçecek fabrikada yıllık 100 adetlik üretim hedefleniyor. Siemens Ulaşım Bölümü Direktörü Cüneyt Genç, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisi yapıldığını açıkladı. 


Siemens, Türkiye’de üreteceği tramvayların tedarikini ise yüzde 50 oranında yerli üreticilerden sağlayacak. Siemens Türkiye Ulaşım Bölümü, bu yıl içerisinde inşaatını tamamlamayı planladığı tramvay fabrikasını 2017 yılında faaliyete sokmaya hazırlanıyor. Siemens Ulaşım Bölümü Direktörü Cüneyt Genç, “Yüksek standartlara sahip ve birçok ülkede tercih edilen, Siemens’in Gebze tramvay fabrikasında üretilecek modeller, hem Türkiye hem de Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkede...