27 / 04 / 2024

Siemens Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat projesi

Siemens Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat projesi

Türkiye'nin ilk canlı dikey bahçesini gerçekleştiren Siemens yedi renkli göle yedi renkli hayat projesini gerçekleştiriyor...

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, TOBB Zeytinburnu arazisinde yapacakları Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Projede rezidans, ofis, otel, AVM alanları olacak...

Siemens Mısır’da fabrika kuracak!

Alman Siemens firması, Mısır’da 3 doğal gazla çalışan santral, 600 rüzgar gülü ve rüzgar türbini motor kanatlarının üretimi için bir fabrika inşa edilmesi konusunda 8 milyar Euroluk anlaşma imzalandığını duyurdu.

Çok Yüksek Hızlı Tren sefere başladı!

TCDD tarafından Alman Siemens firmasından temin edilen ve test sürüşleri tamamlanan turkuaz renkli yeni çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT hattında hizmete girdi.

Çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT'de hizmete girdi!

TCDD tarafından Alman Siemens firmasından temin edilen ve test sürüşleri tamamlanan turkuaz renkli yeni çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT hattında bugün hizmete girdi.

Ankara-Konya YHT'de çok yüksek hızlı trenler sefere başladı!

TCDD tarafından Alman Siemens firmasından temin edilen ve test sürüşleri tamamlanan turkuaz renkli yeni çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT hattında bugün hizmete girdi.

Renkli Evler nerede?

Toplam 82 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve iki farklı tip 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki "Renkli Evler nerede?" ...

Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor!

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet daire ve 4 adet işyeri bulunuyor. Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor.

İstanbul yedi tepeli şehir efsanesinin sonu!

İstanbul'un yedi tepesi hangileri? İstanbul'un yedi tepe üzerinde kurulduğu efsanesi ne zaman sona erdi? İstanbul yedi tepeli şehir efsanesinin sonu ne zaman geldi? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1978 yılında İstanbul'un Yedi Tepe efsanesi sona ermiş!

1978 yılında İstanbul'un Yedi Tepe efsanesi sona ermiş. Köyden şehre akın sonucu İstanbul, 7 tepeden 17 tepeye yayılmış. Osmanlı döneminde yedi tepe üzerine inşa edilen şehir, dağbaşları denilen yerlere kadar yayılmış.

Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te!

"Yaşamı renkli kılan ne varsa Park Mozaik'te" sloganıyla lansman dönemi fiyatlarıyla satış sürecine devam eden Park Mozaik projesi Ankara - Çankaya'da hayata geçiriliyor. Projede daireler 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti!

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TRT'de yayınlanan "Yedi Güzel Adam" adlı dizi çekiminin yapıldığı Kahramanmaraş'taki setini ziyaret etti.

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın!

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın. Rasch markasının çocuk ve genç odaları için tasarladığı yeni duvar kağıdı koleksiyonu Kids&Teens ile renkli bir dünyayı keşfe çıkın!

Bosch, BSH’daki Siemens hisselerinin satın alma işlemlerini tamamlandı!

5 Ocak 2015 tarihinde, antitröst makamlarının onayının ardından, Bosch Grubu Siemens’in BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH’ deki yüzde 50 hissesinin satın alım işlemlerini tamamladı.

Siemens Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat projesi Haberi

Siemens Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat projesi

Gelecek=Çocuk ve Enerji eğitimlerinin sponsorluğunu üstlenen Siemens Eğirdir Gölü'nün geleceği için Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat projesini hayata...