26 / 04 / 2024

Sierra Yaşamkent ne zaman teslim

Sierra Yaşamkent ne zaman teslim

Daire alanlarının 61 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Sierra Yaşamkent teslim tarihi Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Ankara Sierra Yaşamkent satılık!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu'nda hayata geçirilen proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Ankara Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık!

Daire alanlarının 61 metrekareden başladığı proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu 'nda yükselen proje Kargın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Sierra Yaşamkent ne zaman teslim?

Sierra Yaşamkent Ankara'da konutlar 211 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede toplam 281 adet daire yer alıyor. Peki Sierra Yaşamkent ne zaman teslim edilecek?

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık!

Ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme sağlanan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sierra Yaşamkent satılık!

Ankara İl 'i Yenimahalle İlçe 'sinde bulunan projede ödemelere göre banka kredisi kullanılabiliyor. Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

İstanbul'da 65 yaş üstüne ücretsiz akbil iptal mi oldu? 

İBB, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı sonrasında toplu taşımaya zam geldiğini duyurdu. Peki, İstanbul'da 65 yaş üstüne ücretsiz akbil iptal mi oldu? İşte detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Flaş! 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli olacak!

65 yaş üstüne toplu taşıma ücretleri ile ilgili flaş bir karar alındı. İşte detaylar...

Mahmut Akten kaç yaşında? Ne mezunu?

Mahmut Akten Garanti BBVA'nın genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Mahmut Akten kaç yaşında? Ne mezunu?

65 yaş aylığı şartları değişti mi 2023? 65 yaş aylığı ne kadar oldu?

65 yaş aylığı diğer adıyla yaşlılık maaşı alanlar araştırmalara başladı. 65 yaş aylığı ne kadar oldu? İşte detaylar!

65 yaş maaşı ne kadar oldu 2023? 65 yaş aylığı her ay mı ödeniyor?

65 yaş aylığına dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de 65 yaş aylığının ne kadar olduğudur. İşte bu konuda merak edilen detaylar!

Yeni yılda 65 yaş aylığı ne kadar oldu? İşte son güncellemeler!

Yeni yıl ile birlikte, 65 yaş aylığının ne kadar olacağı da pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

PttAvm'de 5 kg ayçiçek yağı 135 TL! En ucuz ayçiçek yağı ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

PttAvm'de ayçiçek yağı fiyatları merakla araştırılıyor. Peki PTTAvm'de ayçiçek yağı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ayçiçek yağında fiyatlar durulmuyor! Ayçiçeği yağında son durum ne? 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Son zamanlarda Türkiye'de ve dünyada yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü zayıflayan tüketiciler indirimli, ucuz ve kampanyalı ürünleri araştırmaya başlıyor. Bizde sizler için hangi yağ nerede, ne kadar araştırdık. İşte 1 Eylül 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

Sierra Yaşamkent ne zaman teslim Haberi

Sierra Yaşamkent ne zaman teslim

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu'nda hayata geçiriliyor.


Sosyal alanları arasında kapalı havuz, sauna, fitness salon, soyunma odası, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, açık egzersiz alanları, business center, çocuk kulübü, butik çarşı ve pilates stüdyo gibi donatıları bulunuyor.


Satışları devam eden Sierra Yaşamkent projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde yüzde 75'i banka kredisi ile taksit imkanı sağlanıyor. 


Fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 211 bin TL ile 241 bin TL arası, 3+1 daireler 437 bin TL ile 544 bin TL arası, 4+1 daireler 558 bin TL ile 690 bin TL arasında değişiklik göstererek satışa...