25 / 04 / 2024

sıfır araba fiyatları 2022

sıfır araba fiyatları 2022

Çip krizine rağmen büyük otomotiv üreticileri 10 senelik süreçte dizel ve benzinli araç üretimini önemli ölçüde azaltmayı veya sonlandırmayı hedefliyor. Fakat arz talep dengesiyle fiyatların bir süre daha yüksek olması öngörülüyor.

Araba fiyatlarında 60 bin liraya kadar düşüş! ÖTV indirimi sonrası araba fiyatları!

ÖTV indirimi sonrasında araba fiyatları kalem kalem hesaplandı. Sıfır araba alım satımı ile ilgili ÖTV matrahında değişiklik oldu. İşte ÖTV düzenleme sonrası araba fiyatları...

Araba fiyatları ters köşe yaptı! Yeni zamlar geliyor!

Hammadde ve navlun maliyetlerindeki artışlarla boğuşan otomotiv üreticilerine bir darbe de enerji zamlarından geldi. Sözleşmelerde revizyonların kaçınılmaz hale geldiğini söyleyen tedarikçiler, yüzde 7'ye varan fiyat artışına hazırlanıyor. Artan maliyetler otomobil fiyatlarına da yansıyacak.

Otomobil fiyatları düşüyor!

Dolar ve euro kurundaki düşüşle birlikte otomobil markaları da birer birer indirim yapmaya başladı. Markalar ÖTV tabanının altına düşen modellerde 100 bin liranın üzerinde indirim yaptı. Talaş krizi ve hammadde sıkıntısı yaşayan otomotiv sektöründe talep artarken sıfır araç arzı azalıyor.

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

2023 senesinde otomobil satışları rekor kırdığı belirtildi. Buna göre, şimdi gözler 2024 senesinde. Döviz fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2023 ve 2024 sıfır otomobil fiyatları da merak ediliyor. Peki fiyatı 1 milyon liranın altında olan otomobil var mı?

Yılın son sıfır araç kampanyaları! 2023 model sıfır araçlarda güncel fiyatlar...

2023 senesinin geride bırakarak yeni bir yıla adım atarken, otomobil dünyası da 2024 model sıfır araç modelleri ile yeni bir döneme girecek. Otomobil üreticileri, yeni modellerini tanıtarak müşterilerine sunuyor. İşte markalar ve fiyatları...

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Sıfır araç alacaklar için kritik tarih! Sabredenler kar edecek

Sıfır araç satın almak isteyenlere müjdeli haber. Bu tarihten sonra sıfır araç fiyatları resmen düşecek. Ünlü ekonomist tarafından yapılan son tahmine göre, kar etmek isteyenler bu tarihe dikkat etsin. İşte tüm ayrıntılar...

Dacia'nın tüm modellerinde yüzde 3.29 faiz fırsatı! Aylık 32 bin 482 TL ödeme ile sıfır araçlar! 

Dacia'nın tüm modellerinde Kasım ayına özel dev kredi fırsatı başladı. Peki Dacia sıfır araç fiyatları ne kadar? İşte 19 Kasım 2023 fiyat listesi...

Araba almak isteyenler dikkat! En ucuz sıfır otomobil listesi açıklandı! İşte her bütçeye uygun otomobiller!

Sıfır otomobil piyasasında indirim yağmuru başladı. Bayiler, sıfır otomobillerde peş peşe kampanyalar başlatırken, yüzde 15'e varan ciddi düşüşler uygulanmaya başladı. İşte en ucuz araba markaları ve modelleri...

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

En ucuz sıfır otomobil fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı otomobil markalarının listesi ayyuka çıktı!

Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar en ucuz otomobil fiyatlarının listesini merakla takip ediyor. Peki, en ucuz otomobil markaları neler? İşte detaylar...

sıfır araba fiyatları 2022 Haberi

sıfır araba fiyatları 2022

Üretimde ciddi değişimler yaşanması öngörülen otomotivde ilk senelerde değişmeyen şey fiyatlar olacak.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; otomotiv üreticileri teknolojik ve iş modelinde 100 yılı aşkındır devam ettirdikleri üretim bantlarında önemli değişiklikler için hazırlıkta. Yeni nesil elektrikli araçlar, elektrikli sarj istasyonlarından uçan arabalara kadar gelecek 10 senelik sürede gelişmeler öngörülüyor.

Dünyanın en büyük otomotiv üreticileri dizel ve benzinli araç üretimlerini 2030-2040 yılları arasında sonlandırmayı öngörüyor.

Örneğin, BMW 2030'da toplam satışlarının yüzde 50’sinin elektrikli araç olmasını planlıyor. Ford, Avrupa’ya satacağı bütün araçların 2030 yılından sonra elektrikli olacağı bilgisini aktardı. Jaguar Land Rover ise 2025'te tam anlamıyla elektrikli araçlara geçeceğini açıkladı.

Fakat bu planlama ve beklentiler gözlerin çip sorununa çevrilmesine neden oldu. Yükselen talepleri çip sorunu sebebiyle karşılayamayan şirketler, bu planlarla daha...