20 / 04 / 2024

sıfır konut kredisi hesaplama

sıfır konut kredisi hesaplama

Konut kredisi faiz oranları bir kez daha düştü. Sıfır ve ikinci el ev alımlarında kredi faiz oranları ne kadar oldu?

Sıfır konut alımlarına özel faiz indirimi!

Kamu bankaları sıfır konut alımlarına özel olarak konut kredisi faizlerini yüzde 0.79’a indirmişti. İndirimli faizleri sıfır konuta talebi artırdı mı?

Şimdi 'sıfır konut' almanın zamanı!

Sıfır konutlar için konut kredisi faizleri 0.79’a kadar geriledi. İndirimin ardından sıfır konut satışları arttı. Peki aylık 0.79 faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? Maliyeti ne kadar? İşte tüm tüm merak edilenler...

Sıfır ve ikinci elde en uygun konut kredisi faizi ne oldu?

Bankaların kampanyalarının artması ile sıfır ve ikinci el konuta sunulan faiz oranları değişti. Sıfır ve ikinci el daireler için en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Sıfır konutta faiz fırsatı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye devam ediyor. Sıfır konut kredisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Peki sıfır konut kredisinde güncel faiz oranları ne kadar? Yüzde 0.79 faizli konut kredisi şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

Aylık 0.79 faizli konut kredisi satışları artırdı!

Konut kredisi faizleri sıfır konutlar için 0.79’a kadar geriledi. İndirim sonrasında sıfır konut satışları arttı. Peki aylık 0.79 faizli konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar oluyor?

Markalı konut projelerinde kredi kullanımı azaldı!

REIDIN-GYODER tarafından açıklanan yeni konut fiyat endeksi verilerine göre markalı konut projelerinde kredi alım oranı %20’ ye kadar geriledi. Kredi ile konut alan tüketici uygun fiyatlı konuta yöneldi.

Aylık 0.79 faizli sıfır konut kredisi hesaplama!

Kamu bankalarının ilk kez satışa sunulan konutlarda kredi faiz oranları aylık yüzde 0.79’a indirmesi ile Şubat ayında konut satışları içinde ilk satışın payı yüzde 31,4’e yükseldi.

Sıfır konutta müteahhitten satış şartı!

Yeni yıl itibarıyla ikinci el konut satışlarında yüzde 0.99 olan konut kredisi faiz oranı sıfır konutlarda yüzde 0.79’a kadar düşüyor. Krediden faydalanmanın tek şartı ise evi müteahhitten almak.

Sıfır konuta destek kampanyalarla taçlandı!

Kamu bankaları sıfır konut kredi faizini yüzde 0,99’dan yüzde 0,79’a indirince inşaat firmaları desteğe kampanyayla karşılık verdi. Sıfır konut stokunu eritmek isteyen firmalarda peşinatı sıfırlama, ev alana mobilya ve satın alınan gayrimenkule kira sözü gibi kampanyalar öne çıktı....

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Yeni Evim Kampanyası'nda rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim kampanyası kapsamında yer alan bazı şartlar vatandaşları zorluyor. Rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Ev alacaklar dikkat! Sıfır faiz, 1375 lira aylık taksitle kredi desteği

TOKİ sosyal konut kampanyası sonrası ev almak isteyenler sıfır faizli konut kredisi için araştırma yapıyor. Konut kredisi faizleri 3 yılın zirvesine çıkarken, faizlerin yüksekliği nedeniyle ev almaktan vazgeçen vatandaşlar için SGK tarafından verilen faizsiz konut kredisi uygulaması sürüyor.

Sıfır faizli konut kredisi başvuruları başladı! SGK'lı olmak yeterli! İşte faizsiz kredi başvuru şartları...

Milyonlarca kişiye, konut sahibi olabilmeleri için destek verilecek. SGK tarafından faizsiz konut kredisi müjdesi açıklandı. Peki faizsiz konut kredisine nasıl başvurulur? Sıfır faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte ev alacakların merak ettiği desteğe ilişkin tüm ayrıntılar...

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

İzmirli depremzedelerden sıfır faizli ve 20 yıllık ödemeli destek kredisi talebi!

İzmirli depremzedeler kentsel dönüşüm kredisi değil sıfır faizli 20 yıllık ödemeli destek kredisi istediklerini belirtti. İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, konuya ilişkin konuştu.

2020'de sıfır ve ikinci elde toplam 2.5 milyon konut satıldı!

Türkiye'de sıfır konut satışları 2020'de bir önceki yıla göre yüzde 11,2 arttı ve 1 milyon 499 bin 316 olarak gerçekleşti. İkinci el satışlarla birlikte ise 2020'de konut satışı 2,5 milyona ulaştı. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

İkinci el değil sıfır konut satışı desteklenmeli!

2020 yılının pandemi nedeniyle çok zor geçtiğine işaret eden Anadolu iş dünyası temsilcileri, 2021 yılı beklenti ve öngörülerini açıkladı. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, 2021'de ikinci el değil sıfır konut satışlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

O ilde sıfır konut fiyatları yüzde 29.5 arttı!

İBB İPA İstanbul İstatistik Ofisi'nin yayınladığı verilere göre, İstanbul’da, Kasım 2020'de, konut satışları, yıllık yüzde 15,1 azaldı. Konut fiyatlarındaki artış ise sıfır konutlarda yüzde 29,5, ikinci el konutlarda yüzde 27,3 olarak gerçekleşti.

Sıfır ve ikinci el evlerde konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları yükseldi. Peki sıfır ve ikinci el ev alımlarında kredi faiz oranları ne kadar oldu? İşte bankaların güncel konut kredisi faizleri...

sıfır konut kredisi hesaplama Haberi

sıfır konut kredisi hesaplama

Bankaların konut kredisi faiz oranları yaklaşık on aydır düşüş seviyesinde seyrediyor. Kamu bankalarının öncülük ettiği faiz indirimlerine özel bankalardan da destek geldi. Faiz oranları coronavirüs salgının ekonomk rsklerne rağmen halen son yılların en düşük seviyesinde.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank tarafından uygulanan ortak kampanya kapsamında sıfır konutlar için piyasadaki en düşük konut kredisi faiz oranı olan yüzde 0.79 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Yapı Kredi Bankası se dün gerçekleştirdiği indirim sonrasında ekonomiye destek olmak için ikinci el konutlar faiz oranlarını piyasanın en düşük seviyede olan yüzde 0.89’a çekti. Kamu bankaları ise ikinci el konutları yüzde 0.94 faiz oranı ile kredilendiriyor.

Sıfır Konut Kredisi Hesaplama

Bankalardan 100.000 TL tutarda sıfır konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin...