26 / 04 / 2024

Siirt ipotekli arsa sayısı

Siirt ipotekli arsa sayısı

2002-2018 yılları arasında Siirt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milli Emlak o ilde 105 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 09:00'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Sakarya'daki ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Sakarya ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt OSB'de girişimcilere arsa tahsisi!

Siirt'te kuracakları fabrikalarda 700 kişiye istihdam sağlanacağını taahhüt eden 5 firmaya toplam 36 dönüm arsa tahsis edildi

Siirt'te ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Siirt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt Kurtalan'da 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kurtalan Belediyesi, Kıcıman Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 13 Haziran'da yapılacak..

Bankaların el koyduğu ipotekli gayrimenkul sayısı 10 bini aştı!

Borcunu ödeyemeyen müşterinin ipotekli gayrimenkullerine el koyan bankalar, emlakçılık yapmaya başladı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın 4 bin 700'den fazla arsa, konut, işyerini satışa çıkardığı görüldü.

Arsa ipotekli kredi nasıl alınır?

İpotekli kredi, bir taşınmaz malın ipotek gösterilerek bankalardan çekilen kredi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, arsa ipotek edilir mi? Arsa ipotekli kredi nasıl alınır? İşte yanıtı..

İpotekli arsa satılabilir mi?

İpotek, bir borç için bir taşınmazın teminat olarak gösterilmesini içeren özel bir mülkiyet hakkını ifade ediyor. Peki bir arsanın ipotekli olduğunu düşünelim. İpotekli arsa satılabilir mi?

Arsa ipotekli kredi nedir?

Bankalar arsalar üzerinden iki türlü kredi kullandırılıyor. Bunlardan biri arsa ipotekli kredi olarak karşımıza çıkıyor. Peki arsa ipotekli kredi nedir? Arsa ipotekli kredi nasıl alınır?

AYH Gayrimenkul Çamlıca'da 3.7 milyon TL'ye ipotekli olarak arsa alacak!

AYH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. İstanbul-Çamlıca'da üzerinde kargir yapı bulunan arsayı 3 milyon 735 bin 984 TL'yen ipotekli olarak satın alacak...

ÖİB, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te 11 adet arsa satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te bulunan 11 adet arsayı satışa çıkardı

Siirt ipotekli arsa sayısı Haberi

Siirt ipotekli arsa sayısı

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 2002-2018 yılları arasında Siirt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşviklere ve ipotekli tarla sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı. Çelebi, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin soruları:

CHP'li Çelebi ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını talep ediyorum'' diye konuştu.

1- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere Siirt ilindeki tarım arazileri miktarı nedir?

2- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere Siirt ilinde imara açılan tarım arazisi miktarı nedir?

3- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere aslında orman ve mera olarak kullanılması gerekirken işlemeli tarım yapılan arazi miktarı nedir?

4- 2002-2018 yılları...