16 / 04 / 2024

siirt yeni imam hatip lisesi

siirt yeni imam hatip lisesi

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yeni Mahallede yapımına başlanan 82 derslikli İmam Hatip Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu...

TOKİ'den Siirt'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt'te 79 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Siirt projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez'de 252 yeni konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. 

TOKİ Siirt Merkez'de 252 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt Merkez'de de 252 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Siirt Kurtalan'a 110 yeni konut! İhalesi bugün!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Siirt Kurtalan'a 110 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Siirt Eruh'a 94 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 94 yeni konut!

Siirt İli, Eruh İlçesi, Dih Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Siirt'te çöken evin yarım kalan inşaatını devlet tamamlıyor!

Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Şile Yeni İmam Lojmanı'nın temeli atıldı!

Şile'nin Hacıköy mahallesinde hayata geçirilecek olan yeni imam lojmanının temeli düzenlenen törenle atıldı.

siirt yeni imam hatip lisesi Haberi

siirt yeni imam hatip lisesi


Siirt'te yapımına başlanan ve 33 milyon liraya mal olacak olan Türkiye'nin en büyük İmam Hatip Lisesi ve eğitim kompleksinin önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanıyor. 


Vali Ahmet Aydın ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yeni Mahallede yapımına başlanan 82 derslikli İmam Hatip Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


Vali Aydın, burada yaptığı açıklamada, Limak Holding tarafından il merkezinde yapımı hızla devam eden 82 derslikli İmam Hatip Lisesi ve eğitim kompleksinin 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete gireceğini belirtti. 


Hizmete girecek olan okulun Siirt'te yapılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Aydın, Siirt için hayati öneme haiz eğitim merkezinin 33 milyon liraya mal olacağını, Siirt'te eğitim alanında büyük bir ihtiyacını gidereceğini söyledi. 


Vali Aydın, Başbakan Erdoğan'ın okulun yapımıyla ilgili talimat verdiğini anımsatarak, "Başbakanımız Sayın Recep...