26 / 04 / 2024

şile avcıkoru köyü imar durumu

şile avcıkoru köyü imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün görüşü doğrultusunda hazırlanan Şile Avcıkoru Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5.000 ölçekli yarın askıdan iniyor...

Şile Avcıkoru imar planı 25 Ağustos'ta askıdan iniyor!

Şile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün görüşü doğrultusunda hazırlanan nazım imar planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan iniyor...

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için ruhsat alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 192 adet Bağımsız Bölümün yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı kaç TL olacak?

Emekli ve memur maaşlarının ne kadar olacağı gündemde yer alıyor. İşte Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı mı? İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım projesindeki son durum...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesi 2'nci oturum tarihi 2 Haziran 2022 saat 14:30 olarak açıklandı. İhale kapsamında Pazarlık- Açık Artırma yapılacak. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 5.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 30 Mayıs 2022'de saat 14:30'da yapıldı. Peki İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde hangi firma kaç lira teklif verdi?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

şile avcıkoru köyü imar durumu Haberi

şile avcıkoru köyü imar durumu


İstanbul Şile İlçesi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 28.05.2014 Gün ve 1035 Sayılı Kurum Görüşü Doğrultusunda Hazırlanan Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 28.01.2015 tasdik tarihli plan tadilatı 27 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. İmar planı yarın askıdan iniyor.



İmar planı için...