26 / 04 / 2024

sile belediyesi ihale

sile belediyesi ihale

Side Belediye Başkanlığı, Selimiye mahallesinde bulunan 2 arsayı 1 milyon 910 bin TL'ye satacak. İhale, 17 Temmuz Salı günü saat 10:30'da yapılacak

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

Babaeski Belediyesi'ne ait 3.2 milyon TL'lik arsa yeniden ihale ediliyor!

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak tramvay hattının ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. İhale, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapıldı..

Kocaeli tramvay hattı ihalesine 12 firma teklif verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 7 kilometre uzunluğundaki tramvay hattı ihalesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu ihaleye 12 firma teklif verdi.

Tavşancıl'daki tarihi binanın yenilenme çalışmaları devam ediyor!

TAVŞANCIL'DA bulanan eski ahşap binanın yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi ihale açtı. Sivil mimarlık örneğinin rekonstrüksiyon projesine uygun olarak rekonstrüksiyonu yapılacak ve tarihi eser özgün haliyle tekrar eski görkemine kavuşturulacak.

Kocaeli Belediyesi 37 milyon liralık ihale gerçekleştirdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 37 milyon liralık ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarsına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi.

Seyhan Belediyesi şeffaf ihale gerçekleştirdi!

Seyhan Belediyesi temizlik işleri ihalesi şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapıldı. Komisyon Başkanlığını İbrahim Karaoğlu’nun yaptığı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirildi.

sile belediyesi ihale Haberi

sile belediyesi ihale



Side Belediye Başkanlığı, Selimiye mahallesinde bulunan 2 arsayı kapalı teklif usulü ile 17 Temmuz Salı günü saat 10:30'da satışa çıkaracak.


İhale, Belediye encümen odasında encümen huzurunda yapılacak.


İhaleye katılmak isteyenlerin istenilen evrakları ve teklif mektuplarını en geç 17 Temmuz Salı günü saat 10:25'e kadar alındı belgesi ile belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne vermeleri yeterli olacaktır.


İlan için