25 / 04 / 2024

şile belediyesi yenilenen caddeler

şile belediyesi yenilenen caddeler

Üsküdar Caddesinde başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.

Şile'de 19 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Şile Belediyesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 19 adet arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte arsa alacakların merak ettiği detaylar...

Şile Belediyesi 36 adet arsa satıyor! İstanbul'da büyük fırsat!

İstanbul ili Şile Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 36 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları... 

Şile Belediyesi'nden büyük fırsat! 60 adet arsa satıyor!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 60 arsa satışa sunuldu. Peki satışa sunulan arsaların büyüklüğü kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Şile Belediyesi 60 gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Şile Belediyesi'nden satılık 60 gayrimenkul!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Şile'ye millet bahçesi müjdesi!

Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de inşa edilecek millet bahçesi için müjde verdi. 

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Ekrem İmamoğlu: İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz” dedi.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

şile belediyesi yenilenen caddeler Haberi

şile belediyesi yenilenen caddeler


Üsküdar Caddesinde meydana gelen deformasyonlardan kaynaklı olarak başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Çalışmaların başlaması itibari ile 1 ay içerisinde tamamlanması hedeflenen Üsküdar caddesi yenileme ve tadilat projesinin son etabına geçiliyor.


Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.


Aynı zamanda cadde üzerinde ki park alanlarına da bir çözüm getirilecek. Şileli vatandaşların araçlarını kaldırımlara park etmesi ve park sırasında kaldırım kenarlarında bulunan baba direklerinden ötürü araçlarında maddi zarar görmesi durumları göz önünde bulundurularak, park için özel cepler yapılacak, baba direkleri değiştirilerek, Şile’nin kalbi olan Üsküdar caddesinde çalışmalar tamamlanacak.



Şile...