23 / 04 / 2024

Şile Üsküdar caddesi yenilendi!

Şile Üsküdar caddesi yenilendi!

Üsküdar Caddesinde başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.




Üsküdar Caddesinde meydana gelen deformasyonlardan kaynaklı olarak başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Çalışmaların başlaması itibari ile 1 ay içerisinde tamamlanması hedeflenen Üsküdar caddesi yenileme ve tadilat projesinin son etabına geçiliyor.


Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.


Aynı zamanda cadde üzerinde ki park alanlarına da bir çözüm getirilecek. Şileli vatandaşların araçlarını kaldırımlara park etmesi ve park sırasında kaldırım kenarlarında bulunan baba direklerinden ötürü araçlarında maddi zarar görmesi durumları göz önünde bulundurularak, park için özel cepler yapılacak, baba direkleri değiştirilerek, Şile’nin kalbi olan Üsküdar caddesinde çalışmalar tamamlanacak.



Şile Belediyesi


Geri Dön