29 / 03 / 2024

Şile Üsküdar caddesi yenileme

Şile Üsküdar caddesi yenileme

Üsküdar Caddesinde başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı 12 Aralık'ta!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleştirilecek. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imar edilmesi ile Üsküdar kentsel dönüşümle yeni bir çehreye kavuşacak.

Esta İnşaat-A Yapı Üsküdar Bulgurlu projesi ile 897 konut geliyor!

Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı, Üsküdar Bulgurlu'da 897 konutluk proje yapıyor. Projenin 2019 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor..

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak. Yeni metro hattı ile Üsküdar- Sancaktepe arası 27 dakikaya inecek.

Üsküdar sahiline dolgu alan geliyor!

Üsküdar sahilinde bulunan Şemsi Paşa Camisi ile Üsküdar iskelesi arasındaki sahil kısmı doldurulacak.

TCDD'den Üsküdar Altunizade'de satılık dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Altunizade'de bulunan dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi Pazarlık Usulü ile yapılacak gayrimenkulün son teklif verme tarihi 17 Kasım 2016 olarak belirlendi.

Sıfır konutta en yüksek fiyat artışı Üsküdar ve Bakırköy'de!

TSKB Gayrimenkul'ün raporuna göre, İstanbul'da son bir yılda markalı sıfır konutlarda en yüksek değer artışı yaklaşık yüzde 33 ile Üsküdar'da görülürken, Bakırköy'de ortalama yüzde 32, Ataşehir ve Zeytinburnu'nda ise yüzde 25 artış yaşandı.

Şile Üsküdar caddesi yenileme Haberi

Şile Üsküdar caddesi yenileme


Üsküdar Caddesinde meydana gelen deformasyonlardan kaynaklı olarak başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Çalışmaların başlaması itibari ile 1 ay içerisinde tamamlanması hedeflenen Üsküdar caddesi yenileme ve tadilat projesinin son etabına geçiliyor.


Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.


Aynı zamanda cadde üzerinde ki park alanlarına da bir çözüm getirilecek. Şileli vatandaşların araçlarını kaldırımlara park etmesi ve park sırasında kaldırım kenarlarında bulunan baba direklerinden ötürü araçlarında maddi zarar görmesi durumları göz önünde bulundurularak, park için özel cepler yapılacak, baba direkleri değiştirilerek, Şile’nin kalbi olan Üsküdar caddesinde çalışmalar tamamlanacak.



Şile...