27 / 04 / 2024

şile yenilenen caddeleri

şile yenilenen caddeleri

Üsküdar Caddesinde başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.

Hyundai'nin yenilenen Ioniq 5 modeli ilk kez görüldü

Elektrikli otomobil pazarının önemli oyuncularından biri olan Hyundai Ioniq, yeni nesil modeliyle meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekecek olan Hyundai Ioniq, yakın gelecekte otomobil severlerle buluşacak.

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Yeni Renault Clio, yenilenen dizaynı ve donanım özellikleri ile beraber Türkiye'de satışa çıktı. Equilibre versiyonu 826 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla alıcılarını beklerken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 TL'lik fiyatıyla satışa sunuldu.

Dacia Sandero almak isteyenleri üzecek haber: 15.900 TL zam! İşte yenilenen 2022 Mart fiyat listesi!

Dacia zamlı fiyat listesiyle cep yakmaya devam edecekmiş gibi duruyor. Mart ayının başında 367 bin Tl olan otomobili Sandreo'nun şimdiki satış fiyatı tam 15 900 TL'lik zam ile 382.900 TL oldu. İşte yenilenen fiyat listesi...

Merkez Bankası: Çin ile swap kapsamında ilk yuan kullanımı gerçekleşti!

TCMB, Çin Merkez Bankası ile yenilenen swap anlaşması çerçevesinde Çin yuanı fonlamasının ilk kullandırımlarının 18 Haziran'da yapıldığını açıkladı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

TOKİ ile yenilenen şehirler!

T. C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ’nin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği projelerden ve kampanyaları anlattı…

Yenilenen AKM’ye İstanbul’un ihtiyacı var!

Ünlü yönetmen Derviş Zaim, yenilenen AKM porjesi ile ilgili olarak ''Böyle bir merkeze şu an İstanbul’un çok ihtiyacı var” dedi.

Yeni yasalar ile kentsel dönüşüm hızlandırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Taksim 360 yenileme projesi ile restorasyonu tamamlanarak yenilenen tarihi “Emek Sineması”nda incelemelerde bulundu ve kentsel dönüşüm süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İzmir Karşıya'da mahalle merkezi ve yeni otopark hizmete açıldı!

İzmir Karşıya Cumhuriyet Mahallesi'nde Mahalle Merkezi ile yenilenen otopark hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mahalleli ile bir araya geldi.

Bursa Hicret Camii yenilenen yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Ankara'da kaçak otoparka geçit yok!

Necatibey ile Kumrular caddeleri kesişimindeki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait hizmet binasının yıkılmasının ardından boşalan hazine arsasının otoparkçılar tarafından kaçak kullanılması üzerine, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, arsayı iş makineleriyle kullanılamaz hale getirdi.

Manisa Tiyenli'nin yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Tiyenli Mahallesi’nin yollarını yeniliyor. Kilit parke taşı ile yenilenen yollar, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Yenilenen dairelerin gerçek değerini şerefiye belirliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kentsel Dönüşüm Departmanı Müdürü Üzümcüoğlu, SPK lisanslı değerleme firmalarının hazırladığı raporlarla maliklerin yenilenen binaya yerleştirilmelerinde yaşanan sorunların, adil değerleme ile büyük ölçüde aşıldığını belirtiyor.

şile yenilenen caddeleri Haberi

şile yenilenen caddeleri


Üsküdar Caddesinde meydana gelen deformasyonlardan kaynaklı olarak başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Çalışmaların başlaması itibari ile 1 ay içerisinde tamamlanması hedeflenen Üsküdar caddesi yenileme ve tadilat projesinin son etabına geçiliyor.


Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.


Aynı zamanda cadde üzerinde ki park alanlarına da bir çözüm getirilecek. Şileli vatandaşların araçlarını kaldırımlara park etmesi ve park sırasında kaldırım kenarlarında bulunan baba direklerinden ötürü araçlarında maddi zarar görmesi durumları göz önünde bulundurularak, park için özel cepler yapılacak, baba direkleri değiştirilerek, Şile’nin kalbi olan Üsküdar caddesinde çalışmalar tamamlanacak.



Şile...