24 / 04 / 2024

şile çavuş imar planı

şile çavuş imar planı

İstanbul Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, 19 pafta, 70 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 3 Temmuz'da askıya çıkarılmıştı. İmar planı tadilatı yarın askıdan inecek.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

İdealist Cadde'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İdealist Cadde) kapsamında, 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Aralık tarihinde onaylandı. 

Şile'de 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şile Satış Memurluğu, Şile Çavuş Mahallesi'nde yer alan arsayı 10 milyon 535 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

İdealist GYO Şile arsası için çektiği 3.8 milyon TL'lik kredi borcunu kapattı!

İdealist GYO yüzde 49 hisse ile ortağı olduğu İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin finanse edilmesi amacıyla, Akbank T.A.Ş.'den kullanılan kredi tutarından kalan borcunu ödenerek erken kapattı. 

Idealist Koru'nun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 70 Ada 82 parseldeki 68 adet konut ve 1 adet ticari üniteden oluşan toplam 69 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Şile Balibey imar planı askıya çıktı!

Şile İlçesi, Balibey Mahallesi, 42 ada, 119 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

Antalya'da imar planları konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Denetim komisyonu üyelerinin seçildiği mecliste, Muratpaşa Meclisi’nden gelen Konserve Koyu ile ilgili imar planı değişikliği reddedildi.

Ekrem İmamoğlu: Çevre, imar ve deprem sorununu çözeceğim!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’la ilgili 5 büyük hedefini açıkladı. İmamoğlu, 5 büyük hedefinden birinin doğru kentsel planlama ile çevre imar deprem sorunu çözmek olduğunu söyledi.

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu çözüldü!

Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ile ilgili imar planlarının çıkarılabilmesi çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in çabaları sonuç verdi.

şile çavuş imar planı Haberi

şile çavuş imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarılan  Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, 19 pafta, 70 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı yarın askıdan inecek. 



İmar planı için...