20 / 04 / 2024

Şile Hometown telefon

Şile Hometown telefon

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi toplamda 48 villadan meydana geliyor. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor.

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Yurt dışından telefon getirme ücreti ve telefonu pasaporta kaydetme ücreti ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de her yıl yayınlanan kararlar ile IMEI kayıt ücretleri ve diğer harçlar yeniden belirleniyor. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararda 2023 başında telefonu pasaporta kaydetme ücreti yeniden belirlenmişti. Peki, yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar oldu?

Öğrencilere vergisiz telefonda tarih belli oldu mu? ? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Eylül'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası  vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz telefon satışı sözünü tutacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi öğrenciler için vergisiz telefon satışı müjdesini vermişti. Peki ''Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı?" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konu ile ilgili açıklama geldi...

Amiral gemisi OnePlus 12R ile performans ve görsel deneyimde sınırları zorluyor!

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, iddialı cihazlarına bir yenisini ekliyor. OnePlus 12R modeli, güçlü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve etkileyici 120Hz AMOLED ekranıyla yüksek performansı ile gelecek.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Yüksek kalite standartları ile Hyundai İ20 bayilerde

Hyundai i20, birçok gelişmiş teknoloji özelliği sunar. Dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, geri görüş kamerası, akıllı telefon bağlantısı gibi özelliklerle aracınız size keyif verir. Uygun kredi koşulları ile Hyundai İ20'yi kaçırmayın. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

108 MP kameralı Samsung Galaxy A73 internete özel fiyatı ile MediaMarkt'ta! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung, geçen seni yeni modeli Galaxy A73'ü tanıttı. 108 megapiksel kamerası ile dikkat çeken telefon, MediaMarkt tarafından internete özel fiyatıyla satışa sunuldu.

Akıllı telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam geliyor!

Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı aracılığı ile yeni bir karar alındı.  İthal edilen akıllı telefonlarda değişikliğe gidildi. Yeni karar sebebiyle Türkiye’deki akıllı telefon ücretlerine zam uygulanacak.

OnePlus Ace 2V satışta! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

OnePlus, birinci sınıf akıllı telefonu Ace 2V'yi duyurdu. Etkileyici özellikleri ile bu telefon, makul bir fiyatla dikkatleri üzerine çekebilecek gibi görünüyor. Telefonun Türkiye'ye ulaşıp ulaşmayacağını bilinmiyor.

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Şile Hometown telefon Haberi

Şile Hometown telefon

İstanbul Şile'de yer alan Şile Hometown villaları konum olarak Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yükseliyor. 


Toplamda 48 villadan meydana gelen projenin inşaat alanı ise 3 bin metrekare olarak belirlendi. Eyfel Yapı imzasıyla hayata geçirilen Home Town Şile projesinde 49 bin peşinatla daire sahibi olunuyor. 


2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen projede konutlar için 2 bin 500 metrekare alan ayrıldı. 5 bin metrekare yeşil alana sahip Home Town Şişle'de kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, barbekü alanları, hobi bahçeleri, satranç köşesi, resim atölyesi  ve açık yüzme havuzu mevcut.


Home Town Şile'de teras katı daire fiyatları 149 bin TL'den, bahçe katı daireler ise 169 bin TL'den başlıyor. 18 ay sonra teslimlerin yapılması plananan projede 24 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 


Eyfel Yapı Hometown...