20 / 04 / 2024

Şile Hometown villa fiyatları

Şile Hometown villa fiyatları

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi toplamda 48 villadan meydana geliyor. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor.

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Kaş'taki kaymakamlık konutunun villa ile takası TBMM gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan kaymakamlık konutunun bir villa ile takas edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

California'daki yangın ile 200 villa kullanılamaz hale geldi!

ABD'nin California eyaletinin güneyinde üç gün önce ormanlık alanda çıkan yangının şiddetli rüzgarın etkisiyle henüz söndürülemedi. 

Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa!

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Satış süreci başlayan Forest Ville Şile projesinde tüm daireler 2+1 şeklinde dizayn ediliyor. Peki Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Forest Ville Şile'de villa fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Homar Yapı'nın projesi Forest Ville Şile'de lansmana özel 2+1 villaların fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Şile'ye villa hastaneler inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de villalar tarzında hastaneler inşa etmeyi planladığı açıkladı.

A And J Yatırım Silivri projesi ile 440 villa yapacak!

Arap kökenli A And J Yatırım, Silivri Balaban'da villa projesine hazırlanıyor. A And J Yatırım Silivri projesinde 440 villa ve 10 daire olacak...

Şile Hometown villa fiyatları Haberi

Şile Hometown villa fiyatları

İstanbul Şile'de yer alan Şile Hometown villaları konum olarak Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yükseliyor. 


Toplamda 48 villadan meydana gelen projenin inşaat alanı ise 3 bin metrekare olarak belirlendi. Eyfel Yapı imzasıyla hayata geçirilen Home Town Şile projesinde 49 bin peşinatla daire sahibi olunuyor. 


2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen projede konutlar için 2 bin 500 metrekare alan ayrıldı. 5 bin metrekare yeşil alana sahip Home Town Şişle'de kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, barbekü alanları, hobi bahçeleri, satranç köşesi, resim atölyesi  ve açık yüzme havuzu mevcut.


Home Town Şile'de teras katı daire fiyatları 149 bin TL'den, bahçe katı daireler ise 169 bin TL'den başlıyor. 18 ay sonra teslimlerin yapılması plananan projede 24 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 


Eyfel Yapı Hometown...