29 / 03 / 2024

şile kumbaba villa viya

şile kumbaba villa viya

Kopuz Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Villa Viya projesi 52 adet villadan oluşuyor. Villa Viya Şile güncel fiyatları 600 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Kaş'taki kaymakamlık konutunun villa ile takası TBMM gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan kaymakamlık konutunun bir villa ile takas edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İBB tarafından satışa çıkarılan Şile Kumbaba sahilinde bulunan park alanının ihalesine alıcı çıkmadı. Arsanın satış bedeli 22 milyon 795 bin 836 TL olarak belirlenmişti.

İBB, Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkı satıyor!

İBB, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile’de bulunan Kumbaba Sahili’nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi 22 milyon 795 bin 836 TL'ye satışa çıkardı. İhale, yarın gerçekleşecek.

California'daki yangın ile 200 villa kullanılamaz hale geldi!

ABD'nin California eyaletinin güneyinde üç gün önce ormanlık alanda çıkan yangının şiddetli rüzgarın etkisiyle henüz söndürülemedi. 

Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa!

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Satış süreci başlayan Forest Ville Şile projesinde tüm daireler 2+1 şeklinde dizayn ediliyor. Peki Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Forest Ville Şile'de villa fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Homar Yapı'nın projesi Forest Ville Şile'de lansmana özel 2+1 villaların fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

şile kumbaba villa viya Haberi

şile kumbaba villa viya

İstanbul Anadolu Yakası Şile'de inşa edilen Villa Viya 23 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan konutlar 3+1 ikiz villa ile 3+1 müstakil villa olarak dizayn edildi.


Villa Viya Şile güncel fiyatları 600 bin TL ile 700 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Teslimleri hemen yapılan proje toplam 52 adet villadan meydana geliyor.


Şile Villa Viya'nın sosyal donatı alanları içerisinde site içi araç yollar, çocuk havuzu, açık yüzme havuzu, otopark, misafir otoparkı, dinlenme alanları, 24 saat güvenlik, yürüyüş ve bisiklet parkuru, özel bahçe ve peyzaj bulunuyor.


Satışları devam eden Villa Viya Kopuz Şirketler Grubu imzası taşıyor. Projede 3+1 ikiz villalar 162 metrekare,  3+1 müstakil villalar ise 168 metrekare olarak tasarlandı.


Şile Villa Viya satış ofisi 

Telefon:(533) 346 79 54

Web adresi: www.villaviya.com.tr

Özge...