25 / 04 / 2024

şile merkez imar durumu

şile merkez imar durumu

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı 21 Mayıs'ta askıya çıktı..

Şile Merkez imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarılan Şile İlçesi, 1/5000 ölçekli Merkez Nazım İmar Planına ilişkin imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Şile Merkez imar planı tadilatı 20 Temmuz'da askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Şile İlçesi, 1/5000 ölçekli Merkez Nazım İmar Planına ilişkin plan tadilatı 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü askıdan iniyor...

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

2024’te en fazla kazanç sağlayacak 3 emtia belli oldu! Hangi emtialar kazandıracak?

İsrail-Hamas çatışması ile merkez bankalarının faiz kararlarının emtia piyasaları üzerindeki etkilerini Emtia uzmanı Zafer Ergezen değerlendirdi. “Gelecek yılın ilk çeyreği zor geçecek” şeklinde konuşan Ergezen, El Nino hava olayının etkisiyle pamuk ve şekerde yaşanacak üretim açığına vurgu yaptı.

TPAO KPSS 60 puan ile personel alıyor! 49 bin 775 TL maaş verecek! Aman başvuruları kaçırmayın!

TPAO, KPSS 60 puan ile Merkez ve Taşra Teşkilatlarında görevlendirmek amacıyla 68 personel alımı yapıyor. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

Merkez Bankası’nda swap hariç net rezerv eksi 51,2 milyar dolar!

Yeni ekonomi yönetiminin müdahale satışlarına son vermesi ile Merkez Bankası’nın rezervlerindeki erime tersine dönerken, swap (takas) yoluyla alınmış ödünç dövizler düşüldükten sonraki net rezerv düzeyinin eksi 51,2 milyar dolar olduğu belirlendi.

Tuzla Merkez imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Merkez Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Başkanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevine son verildi ve yerine Şahap Kavcıoğlu getirildi.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Kamu İhale Yasası'nda değişiklik! 

Cumhurbaşkanı kararı ile Merkez Bankası'nın (TCMB) yapacağı bazı mal ve hizmet alımları ile yapım işleri Kamu İhale Yasası kapsamı dışına alındı. KİK'le ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı...

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Konut kredisi faizlerinde indirim sinyalleri hızlandı!

Dün açıklanan enflasyon oranlarının beklenenin altında gerçekleşmesi ile Merkez Bankası’nın Eylül Para Politikası Kurulu’ndan beklenen indirim olasılığı da arttı. Gelişmeler karşısında konut kredisi faizlerinde indirim sinyalleri hızlandı...

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Şile Balibey imar planı askıya çıktı!

Şile İlçesi, Balibey Mahallesi, 42 ada, 119 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

şile merkez imar durumu Haberi

şile merkez imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli plan tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı. İmar planı 19 Haziran 2018 tarihinde askıdan indirilecek.


İmar planı için...