24 / 04 / 2024

Şile Sanayicileri tapu son durum

Şile Sanayicileri tapu son durum

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerinin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.

Tapu sahipleri dikkat! Kamu Denetçiliği Kurumu açıkladı, geriye dönük ödemeler hesaplara yatacak!

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından alınan karar ile üzerine tapu olanların geriye dönük bu ödemeleri hesaplarına geri yatırılacağı duyuruldu. 

Gayrimenkul alırken veya satarken tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Gayrimenkul alım-satım işlemlerinde bazı adımlar izleniyor. Peki, Gayrimenkul satışında tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Tapu devir işlemi için ne gereklidir? Başka ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?

Tapu resmi bir belgedir ve Tapu sicil müdürlüğü tarafından verilmektedir. Tapu, bir taşınmaz malikinin kim olduğunu gösteren resmi belgedir. Peki “Tapu üzerine almak için ne gereklidir? Başka bir ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Kredi kartı ile tapu harcı ödenir mi?

Tapu harcı, gayrimenkul alım-satım işlemleri gerçekleştirilirken tapu hizmetleri karşılığında verilen bir bedel olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kedi kartı ile tapu harcı ödenir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Tapu fotokopisi ile kredi çekilir mi?

Gayrimenkulünü sahipleri tapu fotokopisinin bir başkasının eline geçmesi halinde neler yapılabileceğini merak ediyor. Peki, tapu fotokopisi ile kredi çekilir mi?

Kredi ile alınan evin tapu masrafı 2022 ne kadar?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kredili alınması durumunda ne kadar tapu harcı ödeneceği merak ediliyor. Peki, kredi ile alınan evin tapu masrafı 2022 ne kadar?

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Şile'deki tapu dolandırıcılığında 32 kişi tutuklandı!

Şile Tapu Müdürlüğü'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında tapu müdürü, 1 tapu müdür yardımcısı, 10 tapu memurunun da yer aldığı 32 şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Tapu harcı ne kadar oldu 2021?

Gayrimenkullerin kütükleri ile ilgili tapu dairesinde yapılan tüm işlemler için belli tutarlarda harç ödenmesi gerekiyor. Peki, 2021'de tapuda kimler ne kadar ödeyecek? Tapu harcı ne kadar oldu 2021? İşte tüm merak edilenler...

2021'de tapuda kimler ne kadar ödeyecek?

Gayrimenkullerin kütükleri ile ilgili tapu dairesinde yapılan tüm işlemler için belli tutarlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, 2021'de tapuda kimler ne kadar ödeyecek? İşte tapu harcı 2021 oranları...

İfraz harcı ne kadar?

Tapu ifraz işleminin yapılabilmesi için bazı belgeler ile birlikte tapu dairesine müracaat edilmesi ve tapu ifraz harcının ödenmesi gerekiyor. Peki ifraz harcı ne kadar? İşte tapu ifraz harcı 2021...

Tapu senedi ile kredi veren bankalar hangileri?

Bankalar müşterilerine ipotek karşılığında çeşitli finansman destekleri sunuyor. Bunun için tapu senedi veya hisseli tapular kullanılabiliyor. Peki tapu senedi ile kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar...

Konut satışları 'koronavirüs' engeline takılmayacak!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gayrimenkul sektöründe de önlemler alınıyor. Buna göre, satılık mülkleri video ile pazarlarken; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kararıyla işlemler online olarak gerçekleşiyor.

Şile Sanayicileri tapu son durum Haberi

Şile Sanayicileri tapu son durum


Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu vatandaşlara verdiği sözleri tutuyor. 'Yeni Türkiye Yeni Şile' sloganıyla yola çıkan Başkan Belediyemizin Hizmet Vizyonu ve Proje Tanıtım Toplantısını vatandaşlaron katılımıyla gerçekleştirdi. Devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerimizin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.


Başkan yaptığı açıklamada '4 mevsim yaşayan bir Şile için yola çıktık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini artıyor ve çehresi güzelleşiyor. Projelerimiz ve hizmet çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek' dedi. Tanıtılan Projeler vatandaşlardan tam not aldı.



Şile...