29 / 03 / 2024

silivri emekli konut projesi 2018

silivri emekli konut projesi 2018

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satışı devam ediyor. Sun Of Silivri projesinde toplam 388 konut bulunuyor. 

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

AslıNaz Konakları Silivri projesinde, 1 milyon 250 bin TL peşinat kampanyası başladı. Bu kapsamda, peşinat ödendikten sonra, 60 ay süreyle 20 bin TL taksit ödeniyor. Kalana da vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Peki AslıNaz Konakları Silivri'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri 2023 projesinde son dakika! Tam 257 yeni konut için beklenen tarih geldi, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Silivri 2023 projesi için beklenen tarih geldi, kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 detayları...

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Panorama Bulvar Silivri projesinde 356 adet konut ve 39 dükkan yer alacak. Proje 450 milyon 851 bin 247 TL'ye olacak.

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda konut içi imalatlar başladı! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran 2020'de atılan projede konut içi imalatlara start verildi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TOKİ Silivri 50 bin konut kuraları çekiliyor! 

TOKİ 50 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul Silivri konut belirleme kuraları çekiliyor...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları 22 mayıs 2020!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları çekildi. İşte KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi 22 Mayıs 2020 kura sonuçları...

silivri emekli konut projesi 2018 Haberi

silivri emekli konut projesi 2018

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı emeklileri de unutmadı.

T.C. Başbakanlık Yoplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın geçtiğimiz Şubat ayında müjdesini verdiği TOKİ emekli projelerinin detayları yavaş yavaş belli oluyor.

Emekli vatandaşların konut sorununa çözüm üretmek için çalışmalarına devam eden TÜED, emeklilere yönelik bir araştırmayı dikkate alarak bir süre önce harekete geçti.

Emekliler için İstanbul Silivri'de yer alan konutlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. Burada toplam 100 konut yapılması planlanıyor. Diğer bir proje ise Ankara İncek'te yer alıyor. Ankaralı emeklileri ev sahibi yapacak projede toplam 139 konut yer alacak.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?
TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. TOKİ Silivri...