24 / 04 / 2024

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.



Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı emeklileri de unutmadı.

T.C. Başbakanlık Yoplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın geçtiğimiz Şubat ayında müjdesini verdiği  TOKİ  emekli projelerinin detayları yavaş yavaş belli oluyor.

Emekli vatandaşların konut sorununa çözüm üretmek için çalışmalarına devam eden TÜED, emeklilere yönelik bir araştırmayı dikkate alarak bir süre önce harekete geçti.

Emekliler için İstanbul Silivri'de yer alan konutlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. Burada toplam 100 konut yapılması planlanıyor. Diğer bir proje ise  Ankara  İncek'te yer alıyor. Ankaralı emeklileri ev sahibi yapacak projede toplam 139 konut yer alacak.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?
TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. TOKİ Silivri emekli konutlarının ne zaman satışa çıkacağı belli olur olmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Emeklilerin yaşam standartları dikkate alınarak tasarlanan projelerde çok çeşitli sosyal donatılarla birlikte, torunlarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri alanlara geniş yer verildi.

Hayata geçirilecek projelerle emekliler ve birinci derece yakınları neredeyse yarı fiyatına, seçkin konumlarda ve 20 yıla varan vadelerde konut sahibi olma imkanına sahip.

İnşa edilecek olan projelerin tamamı banka güvencesinde ve en geç 18 ayda anahtar teslimi garantisiyle hayata geçirilecek.


Geri Dön