26 / 04 / 2024

Silivri KİPTAŞ 3. Etap 2018

Silivri KİPTAŞ 3. Etap 2018

KİPTAŞ Silivri 3. Etap tüm detayları haberimizde yer alıyor. Orta ve dar gelirli ailelere yönelik satışların yapılacağı 3. Etapta 1.508 sosyal konut bulunuyor. 

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 50 bin TL’nin bir aylık ve 3 aylık mevduat faiz kazançları ne kadar?

Nakit birikimleri güvenli bir şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için mevduat hesapları oldukça cazip bir seçenek oluyor. Peki, 50 bin TL’nin bir aylık ve 3 aylık mevduat faiz kazançları ne kadar? İşte detaylar...

Köy 3. Etap ve Fikirtepe projelerinin geçici kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO duyurdu! 

Emlak Konut GYO, Köy 3. Etap ile Fikirtepe 3419/1 Parsel Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Atasay'da 22 ayar altın küpeler 3 bin 745 TL'den başlıyor! İşte Atasay 22 ayar altın küpe fiyat listesi

Atasay'da altın küpeler 3 bin 745 TL'den başlıyor. Peki Atasay altın küpe fiyatları ne kadar? Atasay altın küpe fiyatı kaç TL? 11 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi...

12 litre ile bir makine dolusu bulaşığı yıkamak hayal değil! Samsung Bulaşık Makinesi 3 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Beyaz eşya fiyatları gitgide daha da artarken, sizler için en uygun en kullanışlı beyaz eşya ürünleri nerede var araştırıyoruz. Samsung sezonu muhteşem indirimlerle kapatıyor. İşte, Samsung DW60M5052FS 5 Programlı Solo Bulaşık Makinesi 3 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 440 milyon 302 bin 430 TL olarak belirlenirken, KDV dahil bu değer 519 milyon 556 bin 867 TL oldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilecek!

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzasına açılan taslak protokol kapsamında, okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilmesi ve işletilebilmesi yer alıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Silivri KİPTAŞ 3. Etap 2018 Haberi

Silivri KİPTAŞ 3. Etap 2018

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde yer alan daireler hiç evi olmayan vatandaşlar için satışa çıkıyor. Projenin 1. etabında 1.452 adet konut, 2. etabında ise 2.040 adet konut bulunuyor.

Hangi daire tipleri yer alıyor?

2+1'lerin 92 metrekare, 3+1'lerin 112 metrekare olarak dizayn edildiği Silivri KİPTAŞ 3. Etap projesinde 99 adet 2+1 giriş kat daire engelli vatandaşlara müracaat önceliği veriyor.

 


Ön kayıt müracaatı hangi tarihler arasında yapılıyor?

Ön kayıt müracaatı 28 Mart - 18 Nisan tarihleri arasında yapılıyor. Daire sayısını geçen müracaat olması halinde kura çekilişi 28 Nisan Cumartesi günü noter huzurunda gerçekleştirilecek. 


Ön kayıt müracaatı nasıl yapılıyor?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta ön müracaat bedeli Halk Bankası'nın tüm şubelerinden (masrafsız) KİPTAŞ hesabına yatırıldıktan sonra, KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'ne ön kayıt...