28 / 03 / 2024

silivri metrobüs

silivri metrobüs

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Metrobüs hattı Silivri'ye kadar uzatılıyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbulluların beklediği metrobüs müjdesini verdi. Emecen, "Planlanan Beylikdüzü-Silivri güzergahı ile İstanbul halkı hızlı ve konforlu ulaşım hizmetlerinden birine daha kavuşacaktır." açıklamasında bulundu.

Silivri'ye metrobüs geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri halkına müjde verdi. Topbaş, "Silivri'ye kadar metrobüs hattı üzerinde çalışıyoruz." dedi.

Topbaş Silivri'ye kadar metro sözü verdi!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yeni limanlar yapmanın gerekli olduğunu söyledi...

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Kalyon İnşaat Mali’ye metrobüs hattı yapacak!

Kalyon Holding, Mali'nin başkenti Bamako'ya metrobüs hattı inşa etmek için harekete geçti. Şirket Mali yönetimiyle Bamako'da 18 duraklı metrobüs hattının inşa edilmesine dair mutabakat muhtırası imzaladı...

Türkiye Mali'de metrobüs hattı inşa edecek!

Türk şirketi Kalyon AŞ. Mali'nin başkenti Bamako'da metrobüs hattı inşa edecek. Metrobüs hatındaki yolculuk süresinin 35 dakika sürmesi planlanıyor.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Raylı sistemler metrobüsün yükünü azaltacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak'' diye konuştu.

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Bolu'ya metrobüs müjdesi!

İstanbul'da tek hat üzerinde trafiğe neredeyse hiç karışmadan yolculuk imkanı sunarak ulaşımı rahatlatan metrobüs uygulaması Bolu'da da hayata geçirilecek.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

silivri metrobüs Haberi

silivri metrobüs

Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ın Silivri ile ilgili açıklamalarına CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yanıt verdi.

Mevlüt Uysal'ın metrobüs hattının Silivri'ye uzatılmayacağı yönündeki açıklamasının Silivri'yi ve İstanbul'un batı yakasını cezalandırır nitelikte olduğunu belirten Işıklar, şu açıklamayı yaptı:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal Silivrimiz ile ilgili iki konuya dair talihsiz açıklamalarda bulunmuştur. Silivri’yi ve İstanbul’un batı yakasını cezalandırır nitelikli bu açıklamalardan ilki metrobüs konusuna ilişkindir. Toplu taşımaya yönelik açıklamasında Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri halkını cezalandırdığını üstü kapalı açıklayan Sayın Uysal kısa bir süre öncesinde de “Oy vermeyen yerlere metro yapılmayacak” gibi çok acı veren bir açıklamada bulunmuştu. Sayın Uysal’a söylenebilecek çok söz var elbette.  Ancak polemik yaratmanın halkımıza bir yararı olmayacağı görüşündeyim....